En liten update

Blir inte alls mkt update nu, håller på flyttar för fullt och inte skaffat något internet i nya lägenheten, men ska försöka fixa de så snart som möjligt.


Vi köpte oss en ny bil iaf en volvo v70 -99 en röd  sådan, men mkt fin, och gud så skön den är att köra då:P
Sen lämnade vi in vår tv också för den pajjade för 3e gången och då fick vi ta ut en ny och då tog vi ut en av annat märke och då vart de pengar över så tog vi ut en ny kamera också.
Så nu ska här fotas på mage och nya lyan bara vi fått ordning lite till, känns som grejer överallt just nu.

Kan bara tala om att de börjar bli riktigt jobbigt att vara gravid nu spec mitt i flytten, vill så gärna ta och greja klart allt på engång, men de orkar jag verkligen inte, blir helt slut sen jag plockat ur en kartong och måste typ lägga mig och vila, för att inte tala om att vila ryggen.

Idag har vi vart till Alfred som fyllde 1 år i dag, fick en dumper och ett litet trädgårdsbord av oss med bänkar på sidorna liksom. Han tyckte de var mysigt att sitta dingla med benen, så han satt där och dingla och körde dumper. Ska se om jag kan få till nå bilder på de från mammas kamera sedan, han har för övrigt lärt sig gå också, spela fotboll och innebandy han fattar hur man ska göra helt perffa alltså, trodde de skulle vara äldre för att förstå de.

Nu ska jag leta reda på lite grejer här i Gillsäter sen åka vidare till Grönan, nya lägenheten.


See You


FÖRLÅT!

Förlåt för att jag vart så dålig att uppdatera,  men det är ju som sagt var sommar och då blir de inte av, för det är så mycket annat som ska göras.

Vi har iaf skaffat oss ett nytt boende, så nu blir vi Njutångrare :-) tackar jag för:P Har även vart och kikat på ett hus i Njutånger, men de rann iväg i pris alldeles för mkt vi har lån på ca 500 000 men huset stack iväg tll 630 000 så de var bara att ge upp de huset oturligt nog, hade nog vart perffa där uppe i Mekrossla annars.

Men iaf så är det en 3½ som vi nu ska hyra, det är ca 80 kvm tror ja och väldigt billig hyra tkt iaf vi som bott här ute. Ett badrum är nyrenoverat kommer bara vara vi som använt de. De tycker jag känns väldigt bra faktiskt, sedan kommer en del av köket även renoveras lite, resten av lägenheten är renoverad för ca 2 år sedan, men vi kommer att tapetsera om 1 rum, rummet som kommer bli bebisen rum, kommer troligtvis blir gråvita tapeter utan någe mönster, för jag håller på letar ett tema att ha i rummet, funderar på barbapappa eller Nalle Puh men de känns så vanligt och Barbapappa väggdekorerna var så dyra, hade tänkt haft hela familjen men bara en sådan dekor gick på 500 kr, så de rann iväg lite i pris där, ska leta vidare hoppas jag hittar något billigare.
Så 1 aug bär de iaf av till Njutånger känns bra att komma dit på nå sätt, man känner sig ändå hemma där. Och bra för då kommer man närmare Emma o Erica och förhoppningsvis kan man umgås mer med dom än vad som gjorts nu senaste året. Även om jag kanske inte får mer tid, men de blir ju enklare för dom iaf att kika över, annars får jag väl tränga mig på med lill bebisen då:P sätta dom på byta blöjor kanske:P

Håller på letar bil också men bara för man har pengarna så finns de inga bilar i de prisklass man tänkt sig.
VI letar efter en volvo v70  årsmodell 99-03 i rimligt pris under 100 000 vill säga. Och ett krav är en motor som kan dra hästsläp och ha dragkrok då.
Pappa snackade med någon på volvo och dom fick inte in några bilar nu nästan så de var svårt.

Idag fick jag lite bebis kläder av en som vi känner, gulliga sådana, men mest flickkläder var de så får se vad de blir för något som kikar ut då. Kikade även på hennes vagn som vi ska köpa en Brio i 2 olika mörkgröna nyanser.

Nu ska jag och magen krypa ner i soffan med Daarloo och mysa lite till Allsång på Skansen.
j

Hoppas du är lite nöd nu Malin när jag uppdaterat, och bara så du vet så vill jag ha ditt lösenord till din privata eller är den privat för mig med:P

See You


 


RSS 2.0