ALLT DETTA SURR

Ja Malin jag ska uppdatera men du är inte så duktig du heller tkr jag faktiskt, även om de var du som gjort de sist av oss två.

Ja det är inte lätt att anordna någonting för de duger inte åt folk iallafall det är lika bra att ge fan i de så får dom väl bjuda in sig själv, men då ger dom kanske fan i att höra av sig över huvudtaget.
Man kan ju fundera hur människor är skapta egentligen, men jag är fortfarande samma människa som jag var innan jag vart gravid och tillsammans med Jocke bara så ni vet, det går faktsikt att höra av sig och hitta på saker. Jag sitter inte ihop med Jocke bara för vi bor ihop. Men folk väljer tydligen.


Du är den enda som förstår Malin och snart är de nära, du flyttar nästan granne med mig kan man säga:P  haha
Grann stad nästan iaf:P Längtar nästa vecka ska tillbringas i Gävle iaf några dagar hoppas ja.
Bara någon kan fixa hästen åt mig :P ska nog snacka med Lindis om hon kan mocka och fixa hö:p

Iallafall så var vi på ultraljud igår och guud har ju gjort flera ultraljud redan eftersom jag legat inne men nu såg man verkligen ordentligt, och den lille krabaten vela inte vara med riktigt och bestämma när han ca ska komma ut, viftade med armen hela tiden för delarna där dom skulle mäta. Gud vad man längtar var och kikade på lite bebiskläder, men är juh svårt att köpa nå när man inte vet vad det är. Men brunt och vitt kan juh båda könen ha även svart, fast vill itne ha så mkt svart på en liten nyfödd bebis e.
Fick iaf bilder med hem ska försöka få ill en bra bild och lägga in tänkte jag.

Imorgon blir det Sundsvall, biltema köpa grejer till min bil och sen blir de lite Ikea och sedan kika efter en kjol på H&M eftersom min mage börjar växa nu så kan jag inte längre ha min älskade jeanskjol och snart inte heller endel jeans känner ja spänner så konstigt på magen, men tights och kjol fungerar ju jämt, känns bra om man kan skifta lite också då ju:P Ska även köpa ett stycke bebiskläder tror ja bara måste känner ja:p

Men nu ska jag kolla på Andra Avenyn, Just Love It

See You

Gratis SMS

Det är u altid bra med lite gratis sms, Man får ett gratis SMS per dag men sedan kan man fylla på och samla poäng så kan man skicka flera sms, perfekt i dessa tider när pengarna nästan inte räcker till månaden ut.

här är mitt tips: http://www.gratissms.se/g02oh2ugtt

Fisketur


KAN NÅGON FÖRKLARA FÖR MIG VAD DETTA ÄR?!


Darling och jag var och fiskade en sväng i onsdags, utan napp dock men jag fick knäppa en del fina bilder iaf men vad ska jag göra med dom egentligen då.
Ihelgen blir de ev åka till Långvind sjösätta morfars båt och ut till stugaN en sväng.

Säger bara gud så underbart det är med vår sitter ute i solen nu och äer mig en glass. fast hade bara mindre goda glassar hemma, eller den var faktiskt godare än jag trodde, och dess så har jag ont i halsen så då känns de lite bättre i halsen nu nr jaf kyler ner den lite granna.

Snart flyttar MALIN till Gävle också, gud vad de ska bli roligt, fan att man ine har så mkt kosing annars skulle jag shoppat loss i gävle, men något ska jag unna mig lr de blir Jocke som får unna mig:P
Han ska iaf unna migg stötdämpare till min bil, sedan ska den säljas och då åker pengarna in på spar kontot och jocke ska sälja sin cross, så den ska vi köpa en ny bil, vet dock inte ännu vad de blir, men lutar åt en volvo mest tror j, dom är faktiskt bra, även om jag fattat tycke för min audi. Tål att tänkas på ändå tror ja.

Nu ska jag sola vidare, See You

Lördag

Har nyss kommit in vart ute till Fluga. Släppte ut henne och Emil, men Flugis vela inte gå ut idag blåste nog för mkt för hennes smak idag. Jag brukar öppna hennes box (hon står längst in i stallet) sedan tar ja henne under hakan bara så går hon, så lämnar ja henne på gången medan jag tar på Emil grimman och tar honom i den sedan så får Fluga gå själv medan Emil går med mig, hon brukar vanligt vis följa efter bara för hon tycker ju om Emil så mkt och vill nte vara utan honom, men inte idag tydligen för när jag kom ut ur Emils box då vänder hon och travar snällt in i sin box igen. Så då var de bara att gå ut med Emil i hagen först och stänga den där tunga grinden som man måste lyfta upp för att haka på och sedan kan man låsa med kedjan (säkrast eftersom det är storm på Urö idag) Så var de bara gå in tillbaka och hämta Fluga som gått ur sin box och stod och smaskade i kaninens bur som var öppen i ett litet hål där stack hon in mulen och fick tag på hö, det såg väldigt gulligt ut för det var knappt att henne lilla mule gick in i de hålet. Sedan vela hon iaf gå ut. Tur min mamma har en snäll häst.

Ska nog ta och rida i morgon, hade tänkt rida nu en sväng med inte hört nå från Linda, så då får de vänta tills i morgon men då hade inte Linda tid så blir en tur själv, lr om någon annan här ska ut.
Longerade och löshoppade henne i förrgår tror ja de var. Hon älskar att hoppa den hästen hon flyger så lätt över hindren, syns inte att det är en islänning, iof så kan de juh vara så att hon har blivit väldigt smidig i kroppen nu när all päls håller på lossnar, man ser ju ut som en häst själv när man borstat henne, gäller att välja rätt kläder.

Men idag blir de trevlig dag hoppas jag iaf. Först blir de staden en snabbis med hjärtis, sedan blir de till Erica ge henne present och käka tårta :P Kanske är en sån där god som hennes mormor gjort :P den gillar jag :P
Sedan ska vi skjutsa mamma till Söderhamn som ska massera gympa tanterna från Lindefallet, dom ska ha någon spa dag där på Vågbro hemmet, kanske blir att vi tar en kik på E-center och barnenshus.
Och sen åka till Frida, Micke och Bella och grilla, muummms. Dom skulle ev dricka men vi får sitta där som små nykterister vi:P Men jag överlever, har jag klarat mig i 4 månader så klarar jag mig i några månader till, och Jocke får ju inte dricka eftersom han tar sprutor och käkar en massa tabletter. Men han drack ju faktiskt i påsk så nu får han ju klara sig i 10 dagar tkr ja:p



                                                                                               e
Grattis till Erica som fyllde 20 i onsdags

                                                                                               diggar denna bild

Nu ska ja gå och väcka honom, han kommer inte bli glad på mig, men de shiter jag i nu. Lär ju duscha och fixa sig innan staden.


Ska ta med kameran i dag lr det gör jag typ jämt men glömmer alltis att knäppa eller så har alla roliga tillfällen vart så hinner inte knäppa.
See You


Så har man blivit hemtjänst igen

J

Äntligen har han opererats igen min lille karl.
(gammal bild från i fjol sommar)


Ja så vart han opererad igår igen för sitt knä och fick åter igen en ny sjukskrivning, nu börjar jag bli ganska less på det här. Han som har jobb han kan inte jobba, medan andra som kan jobba ska gå hemma.
Inte bara att gå hemma, man behöver ju cash med och de verkar de inte finnas i överskott just nu någonstans.
Skulle inte sitta fel med vinst på triss eller så nu, tack och lov får jag tillbaka på skatten iallafall. Men de pengarna ska in på spar kontot kanske att jag snor 2000 av dom och unnar mig något riktigt trevligt, som en semester till Öland de skulle inte vara helt fel.
Nu börjar räkningarna rulla in igen, undra om jag får nå pengar från Akassan denna månad då, säkert inte eftersom ja inte fått något beslut hem skickat ännu.

Ska ta och gå till banken någon dag också, kolla på om vi kan få något lån på hus eller om vi måste leta oss en lägenhet. Men jag vill ju inte bo i stan. Har hittat en lägehet faktiskt i Idenor, trivs här ute ja på nå sätt. Men den skulle dom ha 6400:- i månaden och de tycker jag känns väldigt mycket för att ligga så långt utanför det är ändå nästan en mil utanför stan liksom, fast den var ändå på 105kvm och en altan på 25kvm så den är ju stor.
Men en lägenhet känns som att kasta pengarna i sjön, det som är bra är man slipper betala om typ tvättmaskin,diskmaskin,kyl/frys skulle pajja, de måste man ju köpa själv om de går sönder i ett hus och det är verkligen inte billiga grejer.
Var ut till Hög och kolla på 2 hus i förrgår, ett rött och ett grönt, de röda ligger jätte fint i skogskanten och sedan utsikt över stora åkrar men det är inte i jätte bra skick, medan de gröna ligger mitt mellan 2 hus jätte nära och kostar 400 000 mer än de röda och det är ganska nyligen renoverat.
Det röda har en tomt på nästan 10 000kvm medan de gröna ha en tomt på ca 1000kvm. Jag fastnade för de röda även om de är mycket att göra på de men där kan man gå ut naken, ja inte för jag brukar göra de, men typ som att om man vill ligga ute på gräsmattan och sola så vill man juh inte ligga bland massa andra hus då vill man ha lite privat ändå.

Nu ska jag ta och kika lite tv och sedan gå ut till stallet en sväng tror ja, pyssla lite granna.


See You

Onsdag



Påskdagen tillbringades på isen med en massa sol, och en del fylla för en del. Fredrik försökte fiska med en torkad död åma, som låg i påsen med pimpelspön. Men de vart då ingen fisk.
Var en väldigt trevlig dag. Solen var bäst.
Kurt kom och hälsade på en sväng, han tog min vante men den var tydligen inte så rolig ändå.
K
Johanna och Alfred kom och hälsade på en sväng också, men Alfred vill inte längre sitta i knät så han vart lite less när han inte fick vara på marken, på den blöta isen kanske man ska säga.
A


Gårdagen tillbringades med den älskvärda Malin shit kom på när jag åkte hem från Bollnäs, att vi inte har träffats sedan vi slutade skolan och det är 1 år sedan om 2 veckor. Tiden går verkligen fort. Men de var en mysig dag, synd att jag tog med mig molnen till Bollnäs "förlåt". Vi hann med att dela en pizza, den var faktiskt god, och jag klarade av att äta den. Sedan kikade vi på stan, den så kallade staden kanske man ska säga, sedan vart de lite glass och rusta, elgiganten och Jysk, fast jysk typ sprang vi igenom eftersom vi hittade massage stolarna på giganten så vart vi helt förslöade när vi testat båda stolarna, men den ena var så hårdhänt av sig så och den vibrerade läskigt, fast de var ganska skönt när den tog i lite också. Värst var de när den vibrerade på rumpan de var inte så skönt.

Snart är de sista april med och Majkasa lr vad folk säger, jag har då alltid sagt majkasa, eller majbrasa.
Men vad händer då skulle vilja dra ihop en massa folk ja och ha lite grillparty:) Vad sägs om bara tjejer kanske, eller så blandar  vi:P men är vi bara tjejer så får vi plats här hemma ju :)
Är så fest sugen jag så jag darrar i fingrarna :P haha nej men sugen att träffa folk och umgås iaf är jag verkligen:)

Nu kallar V.I.P på 6an sen ska jag väcka hjärtat om han inte vaknar för han ligger här på soffan och sover pga sin cellskräck som han fått. han tycker vår säng är liten, 120. skönt när han ligger på soffan faktiskt tcker jag.


See You

Påskafton

    A
Alfred är inte bara lite söt, men han gillar inte Eriks Emilmössa:)

S  J
Förlovade i 4 månader i övermorgon och tillsammans i 13 månader :)
Älskar dig i massor hjärtat


Idag vart de grillpremiär :) Mmmm, det var väldigt gott:)
Lyckdes riktigt bra med marinaden men inte lika som mammas. Och vi måste inhandla oss en grill, engångs grill är inte att leka med, dom brinner väldigt dåligt.
Tänkte ta en bild men de glömdes bort för vi vart vrålhungriga.
Haft en trevlig påsk än så länge, men i morgon blir de lite fiske förmodligen med syskon och mormor o morfar, köpte korv i dag som sa grillas och så blir de varmchoklad och mackor, tror jag har bullar i frysen med. Hoppas på sol bara.

Nu tror jag att jag ska göra en kladdkaka har lite glass i frysen så :)

Det nya håret

Jag vet de var förra onsdagen jag klippte mig men har inte lagt in bilderna för än nu bara :)

s

KURT



Fredrik har köpt en hund som bor hos mormor o mofar.
Söt är han men namnet gillar jag ej så mycket.

Onsdag- Inge mer sol för mig



Nu blir de inge mer sol för min del tror ja. Ska nog sätta ett skynke över ansiktet då för mina fräknar håller på att ta över mitt ansikte. Jag kommer säkert se ut som mamma innan jag levt klart med fräknar överallt, jag tycker verkligen inte om mina fräknar. Dom har spridit sig från att bara vara på näsan och kinderna till att vara runt ögonen, på överläppen och i pannan tror nästan jag har någon på hakan och på örat också, och sedan har dom kommit ända ner på bröstkorgen och armarna. Mycket och det vart där känner jag men och är ett väldigt bra ord. Föresten så har jag fräknar på benen också men inte på fötterna iaf. Förut kunde man dölja dom ganska bra men nu när våren typ snart är här och man vill vara i solen så kryper dom fram mer och mer.

Idag blir de iaf klippa hår och göra slings blir lite ljusa för att fräscha upp de och få en ny nyans ser ut som på bilden nu då. Tror jag ska klippa mig som förut för typ 1½ år sedan med kort upptill så kan man typ ruffsa till de lite och sen spara längden, men frågan är hur det blir med min inte så vackra utväxt på underhåret då, den kanske kommer fram, men kanske går att lägga slingor i den med, får väl se vad systeryster säger.

Känner för att knäppa massa kort i dag ute, men vem vill vara ute när det är storm då?! INTE JAG

Nu ska jag lägga in lite bilder och sen väcka darling, leta fram kläder sedan blir de stan.

See You

RSS 2.0