Tävling

tävling

Jag tävlar om ett presentkort på 250:- kr hos Funkybaby.se 
Klicka in dig hos
CRAZYANGEL och var med och tävla du med!

Lördag

Förstår inte att veckorna går så himlans fort nu för tiden, när man gick i skolan var veckorna så sega, men nu bara rusar dom iväg, även om vissa dagar är väldigt sega ibland fortfarande för det inte finns så mycket att göra.


Iallafall så ringde dom från Holmen Timber i Iggesund i måndags (där jag jobbade förut) och frågade om jag var sugen att jobba i sommar även om jag inte skickat in någon ansökan, så vela dom fråga mig först.

Men jag var tvungen att tacka nej eftersom jag skull bli placerad på samma tjänst som jag hade från början i somras, och där är de väldigt mycket i och ur trucken och sedan ska de lyftas på 9 st typ stockar eller man ska kalla de och dom väger minst 10 kg st så det känns inte osm att jag är riktigt upplagd för de just nu.
Har börjat få sammandragningar också känner när jag lyfter Alfred ibland och lika så när jag går till hästhagen med hö påsarna, och lite andra aktiviteter med, så gör de innihelvete ont.
Men tack och lov så har mitt illamående gett med sig klarar mig utan tabletter till och med nu, fast känner ibland på kvällarna att jag börjar må lite dåligt men då petar jag i mig en tablett så släpper allt.

Iaf så går jag snart in i v 22 nu mer än halva tiden har gått, känns helt otroligt det har gått väldigt fort sedan jag började må bättre och inte spyr hela tiden. Så nu är de bara ca 18 veckor kvar, helt galet tkr jag.
Boendet verkar de inte gå så bra med. Ska försöka få med min karl till banken nu någon dag och se om vi kan få ett lån.
Finns ett hus i Enånger som jag tycker är så underbart fint. Fast de finns lite att göra, själva bo utrymmet är just nu på ca 75 kvm men sedan finns de rum som går att göra i ordning så allt som allt är huset på ca 190kvm. Det som är jobbigt är att man måste sätta in en toalett och fixa avloppet tror ja, och sedan ev fixa med elen för tror ej de finns någon 3fas så man kan koppla in en spis med ugn. Man kan juh inte direkt använda vedspisen, lr andra kanske kan men inte jag kan de :) Enånger, Tosätter skulle kunna bli hur vackert som helst bara man får lånet.

Idag blir de polera bilen lite granna behövs den ser ut som en svinstia både utvändigt och invändigt, Sedan blir de åka till Emma och ha mys middag med henne och Erica :) de gillas. Även att vi antagligen åker in till stan och kollar på vackra bilar, kameran ska med i dag i högsta hugg.
Min karl är avis för han har inget att göra ikväll och han är utan bil, för den ska jag juh ha för engångskull:P hihi
Tycker han kan sitta hemma eller så får han väl ta båten och ro in till stan :P

Denna vecka har vi hållt på med båten i Njutis lr darling gjorde mest på den, Erske hjälpte till också, jag fick krångla och köra ut den ur garaget och sedan köra traktorn ner till Sivik och krångla mig ner mellan sjöbodarna stolt lyckade på första försöket att backa ner mellan sjöbodarna med båtvagnen och det är så smalt där så traktorn inte ens går ner där mellan, så var riktigt stolt. Mamma tänkte säga att jag lagt av mig med backa med vagn, men de måsta hon ta tillbaka för hon vart chockad, för pappa måste ta om där 100 ggr när han har backar ner där. Se de ska vara kvinnor(flickor) till allt:)
Men nu är iaf båten skrapad, målad och i vattnet, dock läckte den in väldigt mycket så nu ska den få stå och svälla igen sprickorna (det är en träbåt) Kommer en bild sedan på hur mkt vatten de kom in på ca 10 min, de var inte lite de kan jag lova.
Var väldigt underbart väder igår nere i Sivik så vi tog de lite lugnt där nere och njöt av solen en stund, även om det blåste ganska mkt där så blåste de för engångs skull varma vindar.

Nu ska jag kila ut till hästen och borsta lite på henne så hon blir av med lite päls.

See You


liten update

Har inte så mkt att säga. Har ingen skriv lust längre.
Kattis ska iaf hjälpa mig med bloggen fixa min urtråkiga design. Så kanske jag får ett litet sug efter att skriva.


För övrigt händer det väl inte så mkt, bebisen sparkar för fullt hela i dagarna i min mage och går in i v21 nu.

Tack och lov kan jag fortfarande ha min egna kläder lr vanliga heter de väl, men det börjar spänna över magen nu riktigt med tjocktröjorna och byxor. Men mamma utbudet  är väldigt dåligt, någon som har nå bra tips. Har inte ens hittat mammaavdelningen på H&M i Hudik.


Hudik har så trista affärer så det är inte sant, bättre de kommit någon bra rolig klädaffär ist för den där Clas Olsson (stavas)



Nu ska jag äta varmisar (varmamackor) med sötis min.


Kommer upp någon bild snart också sommaren är på väg hästarna är på bete och allt är skööönt. Förutom vädret.


See You


RSS 2.0