Måndag åter igen.

Här kommer bilderna på min lille skönhet som jag lovade för en vecka sen typ. Men bättre sent än aldrig är de ju.


L

L

Det är lite svårt att få några bra bilder på honom för han vill helst vara alldels brevid en.
Men han har ju fått mycket man iallafall.

Järsvöbacken


Erica var iaf glad när hon satte fast sin fot


Emma var lite mer hmm fundersam och fundera vad hon gett sig in på:)
Emma

Men glad vart man då när man såg dom små grodorna komma hoppande:P
eeep
eeep
eeep

Statistiken

Morrn morrn.
Satt just och kollade in statistiken och jag vart helt förvånad ju.
En dag hade jag hela 23 besökare och igår var de 13. Jag som trodde de var typ 3-5 pers som kolla min blogg :P
Men alla ni besökare ni kan väl skriva en liten kommentar eller hälsning till mig. Eftersom jag ej är någon blogg expert så läser ja inte heller så mycker bloggar, så jag har tid att läsa DIN med :)


Ja i morgon blir det iallafall Järvsö äntligen, måste handla lite matsäck och så idag, förbereda lite granna, hmm undra var jag har mina skidbyxor då. Dom borde vara i Njutis eftersom ja ej använt dom i vinter.

Idag är även städning på schemat, blää skräpigt det är här. Gud vad jag är glad att man inte har någon hund så skulle man behöva städa varje dag juh. Sedan kommer Sara, Jockes kusin hit också hon skulle skjutsa din killes pappa hit för hans fru lr vad de e skulle gör kejsarsnitt i dag. Ska ringa på MVC och försöka få nå tid för att göra nå prover för graviditets diabetes, eftersom jag blir så dålig på kvällarna så trodde mamma att de kunde ha med de att göra. För om jag hoppar middag eller äter den sent så blir jag dålig. men om jag hela tiden undehåller med mat underdagen men typ 3 timmar mellan då klarar jag mig jätte bra.
Ska försöka orka rida i dag är ju så fint väder också, skritta henne lite på banan och böja henne de behövs, skulle longera henne i går kväll, men jag vart så yr när jag stod där i mitten så gick inte så bra, och sedan var hyresvärdens unge och störde också helatiden. Men jag hann se att hon var väldigt stel.

Har lagt in bilderna på min lill bebis häst nu också, men de vart inga bra bilder eftersom han så gärna vill vara väldigt nära och gosa med en när man är där. så vart lite miffo bilder. Lägger in dom sedan.

Men nu börjar mitt favvo program  V.I.P på 6an hihi. bra att vara morgon pigg får man se de man vill:P
Det är juh så dåligt filmat så det är roligt att titta på tycker ja:P


Godmorgon folket

Nu har de igen gått någon dag sen jag skrev, och det har inte hänt så mycket i mitt liv.
Var iaf hemma i Njutispå fredan typ halva dan och hela kvällen, måste säga att det är underbart att Jocke har körkort igen. Kan man vila sig i bilen när man åker hem sent på kvällarna.
Fick mat  i Njutis också  Grekisk pytt fast med kyckling istället för fläskfilé, ååh vad gott det är.
Sen på lördan var vi och hämtade hö i Njutis och sen följde Erik med oss hem eftersom mamma o pappa skulle ha främmande på kvällen. Så lastade vi av hö balen gick in och bytte om och sen åkte vi och handlade på Kvantum, lr Maxi som de heter nu lr om dom inte bytt ännu de står iaf en skylt där:P Åkte iaf hem och började med maten, jag kryddade köttet och fixade hazzelbackspotatisen, sedan klarade jag inte av mat ångorna nå mer så jag gick och la mig så fick Jocke sköta resten medan jag mådde dåligt i sängen, och sedan kom ännu ett av mina sammanbrott. Tål ingenting längre är så jävla jobbigt och de går ut över Jocke, och jag kan inte kontrollera mig. Så kan sitta och gråtahur länge som helst över ingenting egentligen. Skulle egentligen jobbat söndagen men de orkade jag inte, mådde fortfarande dåligt på söndagen så jag ringde och sa att jag var dålig.
Men sedan vart de bättre så vi var ner på isen en sväng och grillade korv, och sedan tog jag en kort ridtur på Fluga. Skönt att komma ut i luften och rensa tankar och få frisk luft.
Och igår var de bara lugnt hemma hela dagen, Jocke var in och handlade lite mjölk och lämnade en skiva till sin mamma, sedan var ha iväg och kolla på skidorna men de hade då ja ingen lust med i snöstormen.

Idag funderar jag på om jag ska åka in till stan och kika lite. Skulle vilja ha någon ny tshirt och en ny kjol och en ny bh.
Satt och kollade igår på Halens och Ellos, alla fina sommr kläder bikini och snygga strandshorts och grejer. hittade shit snygga grejer. men kul tänk om jag inte kan ha dom då i sommar. inte för att min mage verkar vilja växa nå just nu så hinner den juh göra de senare och till sommaren lär den iaf inte bara som den är nu.
Malin och jag började kika runt på mamma kläder, men kom fram till att de finns inga fina om man skulle tex i väg på middag någonstans och vill vara lite finare klädd men inte så jätte mycket. Men sedan kom vi fram till att alla tunikor och skjortor nu är ganska stora över just magen så man kanske inte behöver köpa i mammastorlek, vilket är ganska bra.
Och Erica trodde de skulle bli billigare för då skulle man inte köpa lika mycket kläder som man skulle gjort annars.
Men de tror ja inte stämmer, för magen växer juh och så måste ma ha kläder till olika tillfällen juh, tex om man ska på stranden, på fest, födelsedagar, vardag. ja de blir nog inte så mycket billigare ändå:P och man vill juh hålla sig fräsch så kanske går åt extra mycket pengar åt nå annat då istället typ som smink, fast iof så brukar ja inte använda så mycket smink längre och på sommaren använder jag nästan ingenting eftersom det finns risk att man blir fläckig.

Men nu börjar mitt favvo program iallafall så nu ska jag se på de.
Kanske skriver en sväng till senare om jag får nån tid över.

See You

hjärtis

JAG HAR EN VÄN HON ÄR VÄLDIGT OSOCIAL
HON HETER MALIN SKÖLD
men jag älskar henne ändå


Fredag igen

Nu är det fredag igen, men vad spelar de för roll egentligen, man gör ju samma saker på helgen som man gör när det är vardag. Enda är väl kanske att man äter lite godare mat, om man orkar laga till de men det är inte säkert.

Jag tror fåglarna håller på bygger bo på våran vind lr nå för de flyger som galningar fram och tillbaka och sen låter de jätte konstigt på vinden. Listade nyss ut att de var fåglarna, trodde först de var nå råttor eller nå som lät, men de var de nog inte som tur är för då vill inte jag bo här längre alls.

Vi har haft en liten diskussion här i morse om var/hur vi ska bo/flytta, vi är helt överens om att vi måste flytta för de är alldeles fö trångt för 3 personer här även om den ena är liten, men tar typ störst plats med grejer och allt.
Jag vill egentligen inte alls bo i lägenhet men för ekonomins skull så är de nog tyvärr så att en lägenhet vore de bästa valet. Eftersom att jag är arbetssökande som de så vackert heter så är de typ hopplöst att få ett lån nu, och Jocke är ju sjukskriven hoppas bara någon månad till, så känns inte som det är sån stor idé att ta ett lån.
Även fast det blir billigare i längden med ett hus så står man inte för alla vitvaror i en lägenhet om de skulle pajja t ex. För tänk om ett kylskåp eller en tvättmaskin skulle pajja när man nyss flyttat in i ett hus, då måste man köpa en ny och de kommer vi inte ha råd med då, och man kan inte leva utan kylskåp eller tvättmaskin.
Så de mest ekonomiska känns som en lägenhet.
Helst av allt skulle jag vilja hyra ett hus, för ev senare köp eller något sånt. Men frågan är bara vart?!
Jag vill helst till Njutånger,Enånger, eller Hög. Iggesund skulle jag aldrig sätta min fot i iallafall och de vet jag att Jocke också tycker.
Njutånger är väldigt barnvänligt, det är en trevlig skola och man känner många där och ett + att det är nära till mamma, jag kan helt enkelt inte leva utan min mamma. Mitt liv skulle inte fungera utan min mamma så är de bara.
Det känns så bra för hon har liksom levt livet och vet hur allting fungerar och så tänk en sådan förebild vill jag vara till mitt barn också, men jag kan inte lika mycket som hon kan, jag vill också veta allting men jag vet ingenting känns de som.
Min mamma är bra till mycket, hon håller redan på och kollar ut grejer hon ska sticka till den lilla :) jag har faktiskt redan beställt en sak av henne eler flera stycken egentligen men vissa kan hon inte göra för än vi vet vad de blir ju:P finns så mycket gulligt och mamma älskar att sticka och sånna koftor och sockar och allt är juh jätte varmt och mysigt om det inte sticks och mamma gör aldrig saker som sticks:)
Älskar min mamma jätte mycket bara så ni vet de.
Har försökt leta reda på filten jag beställt av henne men hittar den inte.
Den är iallfall vit och ser hur mysig som helst ut, jag själv skulle vilja ha den på engång, men hon skulle beställa garn och börja sticka den snart:)

Hittade andra saker som jag sagt till henne att hon ska göra beroende på om det är flicka eller pojke:)

                                                   Den här som bara är så
                                                            otroligt söt

cool

                                     Den här är ju också bara för söt
col

Morrn morrn

Ännu en tidig morgon, ni anar inte hur jobbigt det är att inge kunna sova på mornarna helt ärligt vaknade jag av mig själv kl 05.45 och låg och försökte somna om till 06.15 men jag orkade inte ligga kvar nå längre och kände att magen börja skrika efter lite frukost eftersom de inte vart någon middag igår.
Men nu har den fått i sig lite frukost.

Igår städade ja lite granna här, tvättade och grejade, sedan åkte jag till Forsa och Frida, så när jag åkte där efter Högsvägen så tänkte ja att här skulle jag verkligen kunna bo finns jätte fina ridvägar, det är så platt och mysigt där.
Men de finns ett hus som jag hellre skulle vilja ha än något annat och det är Sofias hus lr hennes mammas hus, vet inte men det är något spec med de huset, det ligger i en sån där mysig vinkel och det är sånna mysiga rum där och ja det är stort, och ett mysigt stall med stora boxar, det finns en ridbana som är urbruk just nu men den finns, och de finns plats för mysig hade där. Och ridvägarna där, upp vid Lintjärn ååh guud. Minns som igår när Sofia och jag red över stranden där upp i full racer galopp helt underbart alltså längtar tillbaka till tiden när man var 12 år och inte hade nå bekymmer.
Men iallafall så ska jag nog ta mig ett snack med Sofias mamma något tag här. Fast det är juh som Frida sa det är väldigt många rum, och eftersom jag bara ska ett barn så är de ganska stort, men vem har dött av många gästrum:P
 Kan man byta sovrum när som helst och jag kan ha min matsal som jag vill ha. Och jag älskar köket i det huset. Nej det huset skulle vara helt perfekt. Men jag får nog antagligen fortsätta drömma vidare! :)

Och just de igår var de juh :P
I Forsa så hjälpte ja Frida o Karin att grädda nå kex som Karin kommit på att hon skulle sälja.
Sedan åkte jag in till stan och skutan till Jocke jag fick n mjukglass och Jocke köpte en räkmacka, sen for vi hem och myste i solen, och lite senare hämtade vi Jockes mamma i stan och så red hon Fluga en sväng på banan, även hennes karls dotter var med så hon red lite också.
Sedan skjutsade vi in dom till stan igen och Jocke köpte en pizza och jag frös som en tok och längtade efter en varm skön mysig dusch, kände mig så stel och stressad i kroppen så tände lite värme ljus och hoppade in i duschen och först var de varmt, men sedan vart de kallare och kallare, så de var ingen mysig dusch. Vart soffan och kolla på Halv åtta hos mig och rent hus men somnade till rent hus och sov sedan till 22 någon gång tror ja:P
så vart de sängen.

Idag bli de åka till Bollnäs och hälsa på min "bebis" Laukur, som inte längre är någon bebis. han är juh 1 år. Saknar honom en massa min mysis juh.
SKa knäppa massa bilder på honom idag, får inte glömma kamera.
Ska åka med mamma så ska nog ev in på barnens hus och kika på barnvagn när vi ändå är där runt liksom.
Ska nog kräva en massage också innan jag åker hem till idenor igen:P

Men nu ska jag ta och ta reda på tvätten vika handdukar och hänga den blöta och lägga i mer i maskinen.

See YOU

Vart väldigt besviken se hur lite strössel jag fick, jävla polska som stod bakom disken!!


Min glass på skutan, vart väldigt besviken på strösslet tur jag inte behövde betala för de lilla!

Godmorgon

Har inte skrivit på någon dag nu igen, men som sagt finner de inte så spännande när bloggen är så tråkig som den är.
Måste verkligen försöka ragga upp någon som vill hjälpa mig. Nu kom jag just på en föresten och hon håller till och med på med hemsidor och sånt juh :P

Men iaf vad som hänt sedan sist är inte så mycket egentligen.
Var ut till Jockes stuga igår. Jocke skottade av taket medan jag lekte med min kamera och fick till några riktigt fina bilder faktiskt, men lite skulle behöva redigeras på dom.
Sedan var vi på träffen och köpte goda wienerbröd och först till Iggesund för att hämta ut mit körkort på posten, men dom hade så klart öppet tider 8-9 och 14-16, så då åkte vi till mamma och fikade och solade lite på baksidan. Sedan åkte vi till Iggesund igen vid 14.30 och hämtade ut mitt körkort, är verkligen mindre nöjd med bilden men äh de syns väl att de e jag hoppas ja:P
Vi åkte över Vintergatan hem, en tur till Saltvik, en sväng i Mellanbyn och sedan hem. Alltså helt otroligt hur folk kan ha råd till sånna sommarstugor, de finns juh folk som inte har råd med sånna hus att bo åretrunt i och där ute är de flesta SOMMARSTUGOR ne jag fattar ingenting!!
Men jag hittade en massa hus igår som jag skulle kunna tänka mig att bo i, men inget av dom var såklart till salu, trist nog.


Idag vet jag inte riktigt vad som händer idag men det blir en dag ute i solen i dag också känns de som, kanske en prommis med älsk om han inte har för ont i knät, verkade som så när han vände sig i sängen när jag klev upp.
Klantisen råkade på något sätt göra illa de när han skottade taket igår, han skyllde på Krilles skor, för dom var förstora.

Jag har nyss ätit frukost och funderar om jag ska ta ett tag och gå ut och släppa ut hästarna snart, men dom får ändå vänta 20 min till tycker ja så jag får lite tid på mig att klä på mig.

Föresten så är de gudomligt skönt med vår och slippa alla tjocka kläder, kan man gå ut i stallmysisarna och en fleece tröja, helt underbart!! Måste ta hit mina andra stall skor också ja nu när det börjar bli vår.
Och just de ev så blir de jobba på söndag, dom skulle ha städdag på Justerverket och då får man hoppa in, förhoppningsvis så börjar vi kl 8  men de hade dom inte bestämt ännu, måste kolla om jag kan ha arbetsbyxorna ja, eftersom ja känner att min mage börjat växa lite nu.



Vilka vår känslor jag hade igår!!

Godmorgon

Ja jag kan fortfarande inte sova på morgonen, och i dag när jag vaknade och tittade under den där som gör så att de blir mörkt vid fönstret har tappat vad de heter jo just rullgardinen så vart jag djupt besviken, jag som hoppats på en fiin dag, först hade jag tänkt rida en sväng med Linda, sedan skulle vi ev åka skoter till Enånger och kika när Ersk åkte slalom och åka pulka med Affe och Johanna. Men just nu verkar inte fallet bli å. Jag som var så sugen på sola och åka skoter i mysigt varmt skönt vår väder, har jag tur så hinner de ändras, inge kul att åka i sånt här dis väder.


Igår kom iaf hovis så fick ja äntligen skor på Fluga igen, får se nu då om hon är halt lr inte i dag, de tycks andra hästar bli som han skor iaf, men inte Fluga ännu. Han tyckte iaf att hon såg väldigt fin ut i hullet, och det var hon faktiskt har hon kollat så mycket på henne på sistone inte haft ork liksom, men nu ska de bli ändring på de:P

Igår, var jag till Njutis iaf och hämtade några brev, bara räkningar, och min avi så jag kan hämta ut körkortet som jag äntligen knäppt kort till, även att jag ser ut som en lönnmördare.
Sen var vi till Jockes mamma och fikade lite saft och sockerkaka. Sen bar de av till Solémio för lite käk vart en kycklingsallad för mig och en kebabtallrik för Jocke. Var gott fast jag inte fick i mig så mycket.
Sen hämtade vi Jockes bror som skulle till Jockes mamma och umgås, vi åkte hem fixade stallet med Fluga och Emil, sedan gick vi in och skulle kolla på melodifestivalen, men tror att jag lyckades somna innan de ens började, vart så himla trött när jag la mig i soffan. Men vaknade så jag såg vem som vann och hur röstar svenskafolket egentligen. Men jag hoppas de går bra för den där människan jag tycker då att de inte var något bra bidrag. Tycker att EMD skulle vunnit ja. Får väl se hur de går där fram i maj eller när de är.
Gick iaf och la mig när jag sett vem som vann, Jocke tycker att jag är inte så rolig människa när jag ska vara så trött på kvällarna, jag får nog ta och börja  sova middag tror ja så jag kan hålla mig vaken iaf till kl 21-22 på kvällarna:P

Och det är klart, jag är inte om tyckt av våran katt, hon föredrar Jocke så är de bara.


Nu ska jag gå ut till stallet ta ut Fluga o Emil så vi kan rida i tid idag.
SeeYOU

Inte min blogg dag igår

Eftersom att min blogg vägrade samarbeta med mig igår fick jag ett litet utbrott och sedan sket jag i att skriva även igår.
Igår hade jag skrivit ett låååångt inlägg, men ja sen hoppade internet ur och kvar fanns typ 3 ynka meningar, det hände 3 gånger och jag tappade tålamodet och vart lite smått arg på Jocke som självklart skulle sitta alldeles brevid just då och gosa med mig. Han skrattade och sa att internet blir aldrig så för mig, bara för dig det krånglar. tjohejdu jag märkte det för sen var de även hans tur att de krånglade. hehe..


Men ialla fulla snöfall så väntar/letar jag fortfarande någon som vill göra min design, hoppas att Krille kommer med sin hårddisk i dag så jag får Photoshop igen, skulle vara grejt, sen ska Erica komma hit tycker jag och visa mig lite så jag får en liten start hjälp.

Därför det vart en månad utan uppdateringar är dels för att det är så tråkigt att skriva när bloggen är så tråkig, för den vill inte ens att jag ska finnas med på profilbilden just nu. Och sedan har jag vart in en sväng på sjukan igen också. var dit och fick dropp igen eftersom ja inte kunde äta eller dricka något på flera dagar, och de resulterade i magkatarr eftersom magsäcken vart tom och inte fick jobba något trodde läkarna. Men oont som fasen gjorde de.

Har hunnit med inskrivning på MVC, lämnat in och fått tillbaka min batteri+laddare till kamera så nu ska jag ut och klicka kort, fasen att de ska vara mupp väder jämt när jag är på humör, har vart på Arbetsförmedlingen, ska träffa en coach på måndag som ska hjäpa mig veta vad jag vill hålla med, om jag vill plugga eller jobba. Har vart till Emma som fyllde år var bjuden på middag hemma hos henne i lördags jätte mysigt, Emma,Erica, Helén och jag. Taco och sen en jätte god kolacheesecake, fick även recept på den, så den ska göras och bjudas på något tag här.
Var på stan igår med Emma och Erica också fick en sen födelsedagspresent, en glassbok med många roliga glassrecept i, och ett fint halsband. Är väldigt avis på Emmas väska faktiskt en sådan som jag letat fast ändå inte riktigt en sådan men samma modell och de långa axelbandet, bra köp Emma:P
Bakat en sockerkaka gjorde ja här i början av veckan, den vart dock lite misslyckad men den var god ändå, och sen var jag hem till njutis och bakade bullar är juh så jobbigt att baka i vårt lilla kök finns liksom ingen plats att kavla ut degen på, men bullarna vart goda:P

Fast det är ingen höjdare att åka hem till Njutis är direkt ingen bra stämmning där, allt är bra ända till pappa kommer hem då bryter helvetet lös och alla blir som helt andra personer, ingen kan skratta och vara glada, alla blir istället sura och griniga helst går alla in i olika rum, det känns inte så lockande att åka dit och vara där till klockan blir efter 16.30.

Jo just har juh självklart träffat Affe en massa han är bara så cool, shit frän, nu vet han vad han vill och tar sig di han vill med gåstolen, och vill ha grejerna, och sen blir han typ helt överlycklig när de kommer folk han känner igen, lr han blir lycklig åt alla. Men mest är de nog när mamma kommer dit, hela han bara skiner som en sol, har inte tid med någon mat lr något då.

Nu längtar jag till våran lille kommer men den 27/4 ska vi på ultraljud iallafall och se de lille livet, har iof redan gjort typ 4 ultraljud men de syns liksom inte så mycket på de, de senaste vi gjorde syntes huvud och så på, såg hur de låg och guppade, gud vad jag längtar.
Skulle vilja veta på ett sätt vad de blir, skulle vara så gulligt med en barnvagn och en bilstol som var svartrosa eller en som var typ svartblå. Skulle vilja på ett sätt att de var en flicka finns ju så mycket söta klänningar och massa fina koftor och grejer, men klart finns massa fräna skjortor, västar, skinnjackor till pojkar med. Det spelar ju ingen roll egentligen.


Nu ska jag gå ut och släppa ut massa hästar eller iallafall Fluga och Emil tänkte jag. Kolla graderna ute, ser att det snöar undra om Linda ska rida idag, kanske ska ta en liten tur med Fluga skulle vara mysigt att komma ut nu när hon äntligen ska få skor på fötterna igen. Hovis skulle komma efter 12.

hästarna kallar.

See You

RSS 2.0