Vår lilla Klara är här

Nu har vi äntligen vår lilla flicka här 51 cm lång och 4050g tung. Hon kom 4 dagar tidigare än beräknat så den 20 september vart vi föräldrar.
Allt gick jätte bra och vi fick åka hem redan dagen efter. Var väldigt skönt att komma hem till sin säng tycker inte dom där sjukhus sängarna är särskilt sköna faktiskt:)

Denna vecka har vi hunni med lite saker, bla har lill tjejen vart på hockey och gjort stan, engång med Bella och mig och en gång med mamma och pappa. Hon älskar att göra stan tror ja, sover så sött i vagnen.

Kommer nog inte bli så mkt update nu framöver, inte för de vart de innan heller iof, men ska försöka knåpa ihop förlossningberättelse och så någon dag.

Men nu måste jag ta hand om en skrikande liten Klara som inte vill ligga i sin säng nå längre.

K
Klara Anna Linnea
Världens vackraste flicka!


Onsdag

Sitter här med en j*vla värk i ryggen för tillfället ett väldigt tryck på revbenen och magsäcken så jag har haft världens halsbränna hela morgonen. Tog en varm lång dusch i hopp om att min värk i ryggen skulle gå över, men shii fick jag. Ska nog värma vetesäcken och lägga mig i soffan och kika på Män som hatar kvinnor, och hoppas att de ger med sig lite. Alvedon är en totalt värdelös värktablett enligt mig. HJÄLPER INGENTING!!

Hoppas det är ett tecken på att bebis vill komma ut, den är har inte alls var lika livlig som den brukar vara. Väldigt tråkigt för då har jag verkligen ingen att ligga och mysa med. Varken Jocke eller Siri är ju hemma så. Siri har vart borta sen i Torsdags, hon brukar kunna vara borta någon dag men inte en hel vecka. Hon är nog sur för att Jocke inte är hemma.

Händer inte mycket här hemma idag, igår var mamma här och hjälpte mig måla listerna i köket, och sen kom iv fram till att vi måste leta ett nytt matbord för de vi har nu luktar Mögel fast de är skurat och målat. Så nu måste jag leta ett matbord igen jag som äntligen hittade ett vitt som jag tyckte dög, men aja, blir väl till att kasta ut en massa pengar på ett bord nu då. Som att vi egentligen har råd or not med de just nu. Hoppas försäkringskassan vill ge mig lite pengar denna månad iaf, kan juh alltid hoppas på de.

Nu ska jag fylla på min vatten flaska och lägga mig i soffan och glo på film.

SeeYou
 

Ensam IGEN:(

Ja nu har darlo åkt och jobbat igen, hann juh bara vara borta en natt innan han kom hem även om de kändes som en hel evighet.
Men väldigt mysigt att ha han hemma, nu ses vi inte för än nästa helg ev.
Var iaf upp på Nytorp igår men tyckte de inte alls var så märkvärdigt så vi vart inte där så länge faktiskt. Kollade lite granna nere på skolan, sen upp till stallet och kollade på invigningen, men de var inte heller något spec. Och tkt inte alls hästarna var nå fina på kadriljen eller så. Nej misslyckat tkr ja.
Sen var vi ner på Arbrå käka pizza på esplanaden, mm gott, men inte lika som förut de var något som itne var som de skulle.

Skulle även prata med lill pojken min (laukur) när vi ändå var i Arbrå men han var inge pratsugen så fick nöja mig med att skåda honom på håll i hagen. Han är bra söt iallfall min lill prins.

Sedan vart de låna Män som hatar kvinnor av Emma, men vi orkade aldrig kolla på den, jag var helt slut och höll på somna i bilen när vi åkte hem från stan där vi lämnat nå papper på Jockes jobb. Så skulle kunna kolla på den egentligen nu faktiskt. så jag har något at göra. har suttit här hela dagen nu nästa. kikar lite på idol i mellan åt också.

Ska nog göra lite lunch iaf nu. Laxpytt och nån sås, skulle ha rensat svampen också som jag fick av mormor. Men hmm orka de, jo jag måste. Blir nog kyckling och svamp till middag tror ja. eller pasta och svamp sås mmm de blir nog pasta och svamp sås.

Nu måste jag kliva upp ur soffan, trycker som satan upp på lungorna med min jätte mage nu.

Kanske blir nå mer update senare, har ju inget liv och ingen bil så blir bara hemma idag.

SeeYou


Fredags mys

Jaa vilket fredags mys de blir ikväll då, njae eller så inte får väl mysa för mig själv, men det är inte samma sak ändå. Trots att det är bara en dag sen Jocke åkte så känns de som 100 år, Saknar mitt hjärta jäte mycket.
Han är ändå mitt liv!

Annars så händer inte mkt på bebis fronten, känner mig mest som en flodhäst bara, ont i fingrarna,vristerna och höfterna.
Håller iaf på tvättar upp lite bebis kläder som jag fått, endel säger att man ska tvätta nya kläder innan man tar på dom på bebisen men enligt mamma så hade hon aldrig gjort de någon gång, och vi 5 syskon lever juh ännu. Men jag tvättar iaf de kläder som andra använt på sina barn. man vill juh ändå att de ska lukta som oss och inte som någon annan familj.

Men nu fick jag höra att Jocke ev var ledig i morgon, och då kommer han heeem! Imorgon blir det iaf Nytorp för mig dom har invigning på ridhuset och öppet hus på resten av skolan. Ska bli roligt att se om de förändrats något på 1½ år. Antagligen inte förutom ridanläggningen.

Nu har jag nyss duschat och ska klä på mig sen springa ut till E4an och vänta på Frida o Marie, Ska med och kolla när Frida rider ju, som sagt. ska ta med kameran tänkte jag så de blir nå nya bilder, måste öva till bebis kommer så det blir bästa tänkbara bilder.



a

Bjuder på denna snygg Alfred idag.
Bilden från igår när vi kikade efter svamp, fika dags på bilden hittade en perffa stubbe till honom att sitta på


Ljus

b

Laddar upp denna bild som jag tog i Lördags när vi fick mat hemma hos mor o far.

Nu ska jag mysa ner mig med mitt hjärta och bara njuta.

 


Onsdag, snart ensam igen :(

Nyss käkat en av de tre maträtter jag lagat. Gjort mat dosor till Jocke hela kvällen känns de som. Blää, vad less jag är på matdosor då.
Har lagat köttfärssås, en gryta med kött, morötter,lök,champinjoner, paprika. Sedan vart de fläskkotlett, med potatis och en väldigt god sås med kantareller som vi fick av mormor igår när vi var dit och hämtade fisk, mmm, de var ritkigt smarrigt.
Jocke ska åka och jobba i morgon, åker till Forsmark och kommer inte komma hem för än bebis vill komma ut,  ev kanske han kommer hem, men annars blir de jobb hela tiden till jag ringer och säger att han måste komma hem. Det är bra att han får jobba men känns lite jobbigt att släppa iväg honom ändå när de inte är så långt kvar alls, i morgon är de enbart 2 veckor till BF  och ca 4 veckor till vi säkert har bebis här hos oss och får veta vad de är som gömmer sig där inne. En liten Wilma, Tuva eller Liam, Lukas, Sebastian eller något helt annat.

Annars har de inte hänt så mkt igår var Emma o Erica hit och kikade på Idol och kolla hur vi bor, käkade kladdkaka som jag gjorde medan jag väntade att potatisen skulle koka igår. Tänk om man ändå kunde sjunga.

Idag har vi vart till staden en sväng, köpt en mysdress till mig tkt jag behövde en ny istället för mina mindre vackra studentbyxor som är helt rosa prickiga efter att jag lekte städtant när vi bodde i Idenor. (Skura duschen med klorin som skvätte när jag pyttsa ut de på golvet) Men nu har jag en nyan dress som jag tror är väldigt skön, den var väldig mjuk iaf, vart en Intersport dress med krage och dragkedja precis sån tröja jag vela ha som jag inte trodde fanns på intersport, och ett plus var att den var 100 kr billigare än annars också :)

I möra och på Fredag ska jag umgås med Frida. Eller jag ska iaf följa med henne upp till Gnarp när hon ska rida lektion för en som heter Mattias, ska blir roligt att se, kan jag inte rida kan jag juh iaf få var med och känns den ljuva doften av svettig häst. haha ljuva och ljuv.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och bara njuta av att ha Jocke hemma en sista kväll på evigheter känns de som, lite läskigt att vara själv är de faktiskt.

j


Bjuder på en liten trött bild från idag innan staden






RSS 2.0