Goddagens!

Är så jäklans dålig på att uppdatera nu för tiden så fort jag sätter mig vid datorn så gnäller en viss Nilsson på mig över att jag alltid sitter vid datorn så fort Klara somnar och inte umgås med honom istället, men nu har han lånat min brorsas TVspel så nu kan jag ju få blogga lite medan han sitter och lirar.

Förtillfället är även Erik här också så nu kan man ju få njuta av lite dator tid.
Nyss kommit hem stressad som en tok känner jag mig idag, fast jag inte behöver vara de egentligen!
Idag har jag iaf hunnit med att rida gick väl så där kunde gå bättre om hästen någon gång kunde slappna av och inte stressa upp sig för ingenting, men men får väl ge de lite tid antar jag hon har ju inte gått något nästan någon ting på 6 mån.
Hade även sällskap av Erica när jag red idag, trevligt trevligt. TUr man har hästar så man hinner med att träffas då får man ju 2 saker gjorda samtidigt :)

Har tagit en hel del kort med nya kameran men bjuder på några från Klaras badstund i fredags hemma hos mormor&morfar..





 


Klaras nya outfit´s








Dagens outfit när vi åkte till BVC på Föräldraträffen, jag tycker det var jätte fint men njae Klara var inte riktigt överens med mig där för hon drog och slet i den när vi var på BVC och när jag tog på henne de.
SE SJÄLV :)

 
 


Tjoho

Vart dåligt mde update för mig i helgen har inte vart hemma så mycket. Igår var jag i Skarplycka typ hela dagen medan Jocke och min pappa bytte olja och grejade med bilen på pappas jobb.
En ny kostnad vi är i behov av nya bromsar lagom till vi ska byta däck så skulle dom fixa de också.

Annars i helgen så var vi ju och käkade igår kväll, på Texas. oooo herregud så gott de var! Jag åt nå kyckling spett med grönsaker och strips sånnadär goda som är 1½ cm tjocka.. Åååh vi åt så man knappt kunde gå därifrån för man var så stinn, till maten drack dom andra öl och jag cider, efter maten vart de en drink Bella och jag delade även på en efterrätt någon American Brownie med hasselnötter, glass och grädde.
 för Jocke och mig slutade de på 637 kr inte alls så dyrt som jag trodde med tanke på att Jocke drack 2 öl och en Irish Coffie.  Så de tackade vi för, vart även en sväng på August träffade en massa kompisar till Jocke, var trevligt men kändes som medelåldern var VÄLDIGT hög igår där. Vart iaf lite dans för Bella och mig.
Inte dålig i dag heller är jag, tack och lov ja Jocke är väl lite seg som vanligt sen han vart ut även om vi drack lika mycket typ.

Idag händer inte så mycket alls här Bella och Axel sov här för det går ingen natt buss till Lindefallet längre och då kommer dom inte hem, så dom åkte hem vid 13 ungefär tror jag. Nu har jag gjort en älgstek i grytan skalat potatis och grejat lite i köket, även tvättat klädseln till babyskyddet min bror Fredrik ska låna de, deras bebis kommer för hoppningsvis ut snart! dom har tid den 9 april men Terese hade bestämt att den skulle komma ut till 4 april. Så får väl se när den vill komma, tror iaf de blir en liten tös ja.

Nej nu ska jag försöka sätta tillbaka tyget se om jag lyckas med alla remmar innan dom kommer och hämtar den :)

Övning ger färdighet

Ja de hoppas jag iaf!! Är super nöjd med kameran än så länge bjuder på lite bilder från hemresan igår.

  
Trött liten flicka. Slocknade typ när vi kom ut på E4an från Birsta.
Fast vart bara en sömn på 25 min kanske.

 
När vi närmade oss Hudik så var de full rulle de var Klara som höll lådan.


Klara älskar sin nya bilstol för nu kan hon ju titta när pappa kör bil och spec när han växlar.
Hon vart helt överlycklig när hon fick sitta pappas knä vid ratten när vi kom hem. Satt där och log och höll händerna på ratten och sååg så mallig ut! hade inge batteri i kameran då såklart!



Guuud vad jag ÄLSKAR denna crazy flicka!! Finns ingen som är så underbar som henne.
Man kan aldrig vara sur och arg när man är med henne för hon bara ler och skrattar HELA tiden!!


Tack älskling för att jag fått denna underbara flicka av dig!!
Ni är de bästa som finns, vad vore mitt liv utan er!
Du som alltid ställer upp på allt, de finns ingen som du!

hihi tack för kameran också :)

Tills döden skiljer oss åt!


Klaras shopping


Lindex
Tunika 129 kr
Gråajeans leggings 99 kr
Kortärmad body 69,50 kr
Svarta leggings 59,50 kr
Veulor byxa 79,50 kr




Polarn&Pyret
 Body 225 kr
Jeans 245 kr

Orättvisa bilder på kläderna ska försöka ta outfit bilder iställer när hon ha dom på sig någon gång i framtiden, idag blir de jeans och den röda bodyn iaf :)


Shopping

Ja idag har shoppat, de vart Sundsvall iaf, riktigt trevlig dag efter att vi handlat lite grejer på Ikea som, vardagsrumsbord, kastruller, matstol(Klara), lakan (både Klara och oss), mm, mm, mm. skulle inte handla nå mycket där men de slutade iaf på 2000 kr, sedan begav vi oss till Birsta City (heter väl så) där hittade Jocke jeans och tshirt för 400 kr jeansen kostar annars 499 så ett riktigt fynd de..Sedan kikade vi in på Lindex och hittade massa fina kläder till Klara bla tunika och gråa jeansleggins, och sedan var vi på Polarn&Pyret där hittade vi ett par jeans, röd/vit randig body och en mössa men den var lite stor så den ska vi nog ge kusin Alfred om han vill ha den för Klara kommer inte kunna ha den för än om 2 år typ.

Och sen var de dags för mig på MediaMarkt de vart en systemkamera för mig, hihihi nu är jag nöjd!!
Det vart iaf en Nikon D60. Har testat lite men nu ligger den på laddning så sen ska här fotas :):)


Godmorgon! Äntligen torsdag

Yeees, idag åker vi till Sundsvall eller Valbo, men tror de blir sundsvall, eller finns de MediaMarkt i Valbo någon som vet?

Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, tur man inte är riktigt lika noga längre med smink och sådant som innan man fick barn, nu får man liksom kleta på de man hinner ungefär innan hon river ner alla grejer i lägenheten typ.
Just nu står hon iaf snällt i gåstolen framför tvn och kikar på barnkanalen.



Igår hämtade vi ju ut den nya bilstolen också. RIKTIGT SNYGG!! Enligt mig iaf. Och guuud så skönt att slippa de tunga babyskyddet.



Vad ÈEEE de här undrar Klara varför sitter jag här mitt på golvet fast spänd.


Onsdag godmorgon eller godlunch

Eller vad säger man egentligen när de börjar nära sig lunch god förmiddag säger man verkligen de?

Ja min dag startade 06:45 vaknade och kunde verkligen inte somna om, låg till 07:15 ca sen orka ja inge mer tänkte smyga mig genom Klaras rum och gå på toaletten och sätta mig vid datorn, men under tiden jag klätt på mig och kommit halvvägs genom hennes rum så vaknade hon (vårt golv knakar för varje steg man tar). Tog med mig henne till köket och gjorde välling sedan satt vi oss i soffan och drack välling och myste, men hon hade inte särskilt mycket ro till att mysa så de vart lite lek sedan vid 07:45 gick vi och väckte pappsen och busade lite i sängen.

Nu har vi hunnit äta frukost, startat en maskin tvätt och hängt den, Klara har sovit i ca 45 min och nu är de full rulle. Jag har gått och plockat i en massa grejer tagit reda på all jäkla reklam som kommer i postlådan mm.
Nu är de dammsugning och torka golv som gäller, innan Klaras farmor kommer på besök och förberedelse inför lördagen då hon ska sitta barnvakt här hemma medan Jocke och jag ska ut och käka med 2 kompisar och sedan blir de ev krogen för mig HOPPAS :)

Just de Klara kör som sjutton i gåstolen nu tar sig PRECIS dit hon vill, så fort de blir matdags för Jocke och mig och hon sitter i gåstolen så kommer och ställer sig i öppningen till matrummet för då ska hon upp och sitta i stolen helst ska hon ha ett smörgåsrån också:) Gullungen mammas! För att inte tala om sladden till datorn den älskar hon att dra i och säger man AJABAJA ja då flinar hon och sen är hon där igen :) 
 
Senare i em ska vi in till stan och hämta ut bilstolen som äntligen kommit. hihi ska bli kul att se Klaras reaktion när hon får sitta i den istället för den.

hihi nu kom farmor så nu säger jag hejdå. så länge

Gokväll gott folk

Nu är denna dag snart över maten ligger i magen, diskmaskinen är i och ur plockad, Klara har slocknat för natten. Vi njuter av tystnaden och av att få sitta i lugn och ro och njuta av varandra. Jaja en ligger vid tvn och en sitter vid datorn men snart ska jag krypa upp brevid honom jag också :) Tänkte bara lägga in lite bilder från dagen på datorn och kika genom lite bloggar innan :)

   
 
Ojoj dags att plocka av ALLA grejer från bordet kanske.

 


Far och Dotter
Lite likheter finns de ju:)


Härliga vår till Klara


Hur snygga är inte dessa då!?!
Hittade på Halens för 349kr

Finns ju så mycket man bara skulle vilja klicka hem på engång!!
      
Kan ju inte ens välja ett par hon skulle nog få alla om jag skulle klicka hem något här!!


Funderingar om lite allt möjligt

1. Vad använder ni er av för märken på era digitalkameror/systemkameror? Någon som har något tips.

2. Undrar om Klara kommer bli hästnörd lika som sin mamma :) hihi. Hittade iaf super söta ridkläder i Hööks vår/sommar katalog, även om de var jag som är i behov av nya ridbyxor och lite annat grejs till pållarna.
Kunde ju självklart inte låta bli att kolla på andra hemsidor med ridkläder till småttingar.
UNDERBART!!

3. Någon som har nå tips om resturang inne i Hudik, på lördag ska Jocke och jag ut och käka med Bella och Axel. Guud så kul de ska bli, är även sugen att dricka lite kanske dra ut på August eller något efteråt?! Någon fler som ska ut på i helgen?


Tisdag

Idag har de vart en lugn dag, jag och Klara var och hälsade på mormor en sväng tog med gåstolen så hon skulle få röra sig på lite större ytor än vad vi har här hemma. Men golvet var lite trögre än här hemma efter som dom har matta och vi har klick/laminat golv. Lite körde hon iaf även om de var mer munnen som var på g där ett tag som snacka som sjutton! Sedan kom pappse och hämtade oss sedan han vart in till staden och fixa en grej åt sin pappa.

Nu ligger Klara ute i vagnen och sover sovit snart i 45 min. I natt sov hon i hela 13 timmar. GUUUD så underbart de var att vakna av sig själv efter att sovit HELA natten genom.

Igår kväll kikade jag även på vad jag skulle få tillbaka på skatten och de var iaf några tusen :) hihi alltid lika roligt de :) men är glad så länge jag slipper betala fler tusen!!

På torsdag så ska vi ju till Sundsvall och då ska jag ta mig en tripp till MediaMarkt i hopp om att hitta en ny kamera en Systemare :) hihihi längtar!!! DÅ jäklarns ska de fotograferas.


Bilder från lördagen på Buspalatset

 

   



     

 


Ridturen är över

Japp de vart en härlig ridtur och med härligt sällskap och få vara från mamma livet en stund är så skönt.
Jag gnäller absolut inte på mamma livet, men det är skönt att komma ut, träffa vänner och  bara kunna släppa allt här hemma för en stund.

Nu ska jag skutta in i duschen och sedan leta reda på någon lunch, hmm får nog blir havregröt tror jag orkar inte kocka ihop något annat åt ju hårdmacka till frukost bara.
Sedan blir de då föräldraträffen på BVC ska bli riktigt skoj och hoppas man känner igen någon där, någon borde de ju vara iaf. Och att de inte bara är äldre utan någon i min ålder också alltså runt 20 så där.

Nej duschen var de. Medan lill tjejen sover.

Godmorgon Måndag

Återigen måndag skönt med vardag ändå på något sätt, kanske för att jag mest går och längtar till torsdag och ev fredag denna vecka:) hihi Torsdag blir de troligen Sundsvall och fredag blir de troligen ut och käka med Bella & Axel ska ta och samsnacka med Bella för fredag var enda dagen mamma/mormor kunde vara barnvakt på. Hon jobbade nämligen Lördag.

Ja men denna dag har att bjuda på följande iaf. Sitter och funderar nu på om jag ska skicka iväg ett sms till min söte vän Erica se om hon vill med ut och rida eller om hon har nå annat planerat. Sedan kl 13:30 ska jag på föräldraträff på BVC. Ska bli skoj att träffa lite andra mammor/föräldrar.
Jocke frågade om han skulle följa igår, sa att han fick men de kommer nog typ bara vara mammor där tror jag så då vela han inte riktigt följa med. Kan vara skönt att vara själv en stund för både han och mig för nu sitter man ju ihop mer än vanligt igen på dagarna.

Det här med att få Klara sluta äta på nätterna har nu börjat ta form ordentligt även om de blir mycket vaket på nätterna, men de e smällar man får ta nu i någon natt.  Klara har ju fått för sig att hon är hungrig på nätterna, visst ibland har hon ju vart de som när hon åt ersättning eller ammade, men nu med vällingen så äter hon inte upp de vi ger henne på natten så nu jäklarns ska hon få sova hela natten tänkte vi. I natt vaknade hon 1 gång runt 1 tror jag de var, vi var dit gav henne nappen och la oss igen några gånger gjorde vi så. Klara TOOOK grinade men efter sisådär 30 min så gav hon sig och slocknade, sedan tror jag hon sov till strax innan 7 i morse så då fick hon välling och nu sover hon så sött igen fast dock i vår säng så NÄRA mig som de går så orkade inte ligga kvar utan klev upp när man ändå var vaken liksom.


Nej skicka sms var de ja.

Söndag godmorgon

Vaknade strax innan 9 i morse tittade på min telefon för att se vad kl var och då hade min bror /Klaras morbror som sovit här i natt skickat sms till mig kl 07:15 han hade alltså vart vaken sedan dess. Skrev Godmorgon och strax därefter kom han in smygandes till oss. Satte sig i sängen och hoppades på att Klara skulle vakna men hon var inte så pigg på de han gick fram och tillbaka några gånger och tittade på henne. Sa att han fick väcka henne sagt och gjort så låg hon där i sängen och log mot honom.

Käkade frukost runt 10 och 10:30 somnade Klara och har sovit sedan dess. Hoppas hon sover 1 timme iaf.
Hade tänkte gå en promenad i dag med familjen hade även tänkt rida, men jag tappade allt intresse för en utedag när Jocke talade om att de hade snöat!! SUCK

Undrar vad dagen har att bjuda på?! Någon som har förslag. Vet att flera skulle på Buspalatset idag, men vi skippar de. Ska ju iväg i morgon också på föräldra/mammaträff på BVC, ska även passa på att väga/mäta då tänkte jag. Lill tjejen vart ju ett halvår igår. Tänka sig hon är redan 6 månader har nu passerat oss. Allt har bara sagt PANG vart har tiden tagit vägen!?!?


Lördagen har snart passerat oss.

Idag har vi då vart på Buspalatset jätte mysigt att träffa andra familjer med barn runt samma ålder.
Klara har de vart fart på hela dagen, tjoade och hade sig på buspalatset medan Viggo var avvaktande idag, släppte lagom till att de började bli dags att åka hem. Dom är ju så söta de små, Viggo kan krypa och smiter gärna i väg från Klara, medan hon då försökte hålla i honom istället. Dom hade även en och annan brottningsmatch. Kommer bilder senare men jag orkar inte leta kamerasladden min karl har städat bort den, jag som alltid har den i/vid datorn..


Nej nu ska jag mysa ner mig i den nya skööööna soffan och kika på Körslaget.

Hoppas ni haft en bra dag. Det har vi!


Godmorgon Lördag

Ja nu har helgen börjat på riktigt, fast de spelar ju egentligen ingen roll nu för Klara och jag har ju älskade pappsen hemma hela dagarna nu någon vecka framöver iaf.
Igår kväll kom Bella hit och umgicks med oss, hennes kille skulle på studentkryssning i helgen så han var inte hemma och hon hade tråkigt. Yepppiiii. Så roligt och sköönt att träffa någon och inte sitta ensamma liksom.
Klara funderade på vem Bella verkligen var en stund, men sedan de gått ungefär 40 min ja då kasta hon sig om halsen på Bella och riktigt pussa och krama henne FLERA gånger. Pappa som satt i soffan vart lite avis eftersom Klara är snål på pussar och kramar till pappa. Men vällingen vela hon inte äta hos Bella för när hon skulle ge henne de så satte Klara sig upp och sedan sträckte hon sig mot mig, hihi Mammas HJÄRTGRYN!!

Sitter och funderar om jag ska dra på mig lite kläder och åka för att rida, vore rätt så skönt, eller om jag ska väcka mina sötnosar som ligger och sover i varsitt rum så dom kan följa med också, för Klara skulle behöva sova ordentligt innan vi åker på Buspalatset sen vid kl 13.
haha, jag tycker det är lite komiskt att vi åker till mina föräldrar för att Klara ska kunna sova ordenligt.
Men sånt är ju livet just nu hon får ju ingen ordentlig sammanhängande sömn om hon sover ute hemma hos oss och hon sover i ca 20-60 min om hon sover i sin säng medan om hon sover i vagnen kanske sover iaf 2 timmar eller 2½-3 till och med.

Nej ska krypa ner med min stora sötnos nu och se vad han säger :)

Kom till Buspalatset kl 13 ni med som har barn under 1 år
Träffa oss föräldrar och låt barnen träffa våra små är ju så spännande med deras reaktioner!!
Hoppas vi ses där!


Bilder från fotografen!

   



  

   
 


 

Snälla respektera min dotter och min familj!
Bilderna är våra!


Helghandling

Japp nu är helg handlingen över eller veckohandling eller vad ska man kalla de egentligen. Klaras förråd är påfyllt, köpte en nysort gröt eller en annan smak med päron och banan tror jag de var sedan ska vi nu börja med välling se om lill stumpan kanske vill sova lite bättre, tror nämligen varken min mjölk eller ersättningen från 4 mån räcker för att få henne mätt på kvällen längre.
Glömde dock en sak som jag alltid är så noga med och det är att alltid har plommonpuré hemma.
Kan ju vara väldigt bra nu spec när vi ska börja med nygröt och med välling så lär springa in och köpa de i morgon.

Ja bilderna från Bärs foto har kommit. Min underbara vackra dotter!!!!
Den nya soffan har också kommit får se om jag får till någon rättvis bild på den senare.

Gör även ett eget inlägg med bilderna från fotografen.


Fredag och helg IGEN!!

I morse vaknade jag av telefon 06:15 det var min pappa som ringde!
HÄSTARNA ÄR PÅ RYMMEN DOM ÄR PÅ E4an!!!
Fort som be sjutton be Jocke köra bilen ur garage så jag kunde klä på mig. När jag klev upp så vaknade såklart Klara som legat tätt tätt intill mig senaste timmen som tur var så var hon nöjd med att ligga på golvet och mysa på täcket.

Tack och lov så hade iaf mamma och pappa lyckats få tag på hästarna när jag kom dit, och de var någon SNÄLL själ som stannat sina bilar tvärs över vägen så ingen skulle köra på dom.
Både mamma och pappa skulle på jobbet så jag fick ta hästarna och gå hem medan dom gjorde sig klar för jobb, tur de bara var två av hästarna, Mammas yrskåp och sedan gammeltanten Irpa, båda två ser dock ut som dom ska få föl närsomhelst men just då så var dom riktigt smärta och snygga och dyngsur i SVETT blää vad de lukta svetthäst!
Men när jag skulle gå hem då iaf så går de en stig från ett hus som ligger vid E4an till byvägen där mamma & pappa bor och där var de skare som bar mig men inte hästarna och där gick vi på rad tre st, höll på tappa Irpas grimskaft som gick längst bak ett ex antal gånger. Sen när jag kommer fram till vägen så är de världens snöhög där skit kul tänkte jag de hade ju bara tagit 20 min att gå ca 150 m, som tur var hade mamma inte hunnit åka ännu så hon fick komma och ta en häst över snöhögen och självklart skulle Fluga gå där de var som högst på snö högen. och sjönk ner så jag trodde inte hon skulle komma loss, men Irpa som jag gick över med hon följde mig så snällt hon så. Väl hemma så skrek min lilla pojke efter sina kompisar och vart helt överlycklig över att slippa vara själv. Han var nog lite för feg för att följa med tanterna över plogkanten.
Vårt stängsel är nämligen översnöat och överplogat och Fluga den rymmningsbenägna typen hon såg sin chans när hon märkte att plogkanten bar henne och Irpa var inte sen med att haka på.

Men väl hemma så attackerade Irpa krubban med höbalen och Fluga ställde si i vindskyddet och pustade ut.


Fotografen idag!!

Ja idag var vi till fotografen Helena Bohman, Bärs foto.
Klara var så duktig, vi fick både ha klänningen och vara naken och de vart både liggande och sittandes bilder.
Fick se lite bilder i kameran efter fotograferingen, såååå vackra bilder. Längtar till i morgon nu när hon skulle maila över bilder till mig. hihihihi. LÄNGTAR!!!!

Klara log så fort vi kom innanför dörren där på Bärs hon log till fotografen direkt och allt gick snabbt och smidigt tog max 10 min med hela fotograferingen och på och av med klänningen. Men hon vela inte riktigt ligga på rygg och hålla i fötterna för de fanns så mycket annat runt om kring att se, hon vela inte heller vara allvarlig för hon log hela tiden så fort fotografen sa något.

dagen är nu över

Ja så var denna onsdag(lill lördag) över.
haha lill lördag kom och tänka på när man gick på Nytorp, sprang man på tranan var och varannan onsdag. Hahaha vilka tider alltså. Guud nu saknar man ju sina vänner från Nytorp när man tänker tillbaka på THE OLD TIME liksom. Men men tiden förändras och vännerna försvinner en efter en sakta men säkert! Vissa har man smått kontakt med andra har man ingen kontakt alls med. Vissa hejar man knappt på om man möter dom på stan. Eller de bor ju inga i den här stan, bara pöjkarna och dom verkar leva ut på buschen dygnet runt för utom när dom ränner efter så jänterna på krogen då förstås.

Nej de finn en person jag riktigt saknar och de min älskade MALIN SKÖLD sist jag snackade med henne va nog nästan 2 månaders tror jag på MSN. Sist jag träffade henne var i Gävle när Klara låg i magen, tungt som satan var de att gå på stan i Gävle den dagen och HETT också.
Nej ändring på de, tror bestämt Klara och jag måste ta tåget ner något tag här framöver, för nu går väl tågen som dom ska och ersätts väl inte med bussar var och varannan timme??!!

Ja undra om man ska stänga ner datorn och säga godnatt för i sängen ligger jag redan, har kikat på Andra Avenyn på SVTplay eftersom jag var snäll mot min karl så han fick sitta vid tvn, de är ju hans tv och min soffa har vi kommit fram till. ;) Föresten på fredag kommer vår nya soffa. TJOHOOO  Hoppas de blir bra, även om jag inte är nöjd med valet av soffa.
Undra sa flundra om min karl tänker komma och lägga sig också eller om han redan däckat i soffan, nää jag orkar inte kliva upp..

Idag har vi ju faktiskt bestämt oss att vi ska köpa gymkort på badhuset i Iggesund. Vi behöver träna eller mest jag men roligare att vara två ju, och vill helst inte vara bland en massa folk typ shiiit bigga BodyBuilders (stavas). Så därför blir Igge ett bra ställe att börja på iaf. Jocke har ju sån jäklans förbränning också tänk om man hade den, då skulle inte den degiga bebis magen sitta kvar.
Men vi har ett mål med träningen och det är att försöka komma upp i 3 dagar i veckan, sedan promenader och för min del så kommer de även bli ganska mycket ridning nu i vår här. Får se ska försöka vara med och tävla något till hösten. Bara att vi skulle behöva gå lite kurser först känns de som. Lite hjälp med gångartsträningen det här med 4½ gångarter är lite klurigt ibland de.

Nejmen just de GODNATT folket!!

Onsdag

Today it´s Onsdag alltså. Idag har vi vart ute och njutit av de fina vädret, blåste ju inte ens så mycket på fm.
Jocke åkte skidor på fm medan Klara och jag var hos mormor och lekte med Alfred och fikade lite.
Sen gick jag ut till hästarna en sväng och red även mammas häst Fluga som stått hela vintern red henne i söndags också men då hade vi typ mer krig än vad vi red, men idag gick de super. Hon kunde till och med trava i den takt jag vela annars går de typ 180km/h känns de som iaf.
Sedan jag ridit så grillade vi korv, muuumms var de.

Jocke och jag kom även på att vi kanske ska ta och dra ihop lite folk till långfredagen och grilla lite korv och mysa bara. Och jag funderar på att dricka för första gången på 1½ år nästan då . ojoj undra hur de slutar en cider så är man väl asplakat eller något.
Men iallafall så vill man inte vara ute på några isar känns de som. Iaf inte om man ska ha barnen med sig.




 Imorgon är de fotografen för vår del. Har lite problem bara vet inte om jag vill ha henne naken eller med denna klänning på.


Hon vela inte vara med och vara fotomodell just nu.
 Det var vilda protester med nästintill tårar därför vart de inte någon bra bild.


PoP

Sitter och kikar på Polarn&Pyret guuud vilka fiiiiiiiina kläder de finns.




Både till pojkar och flickor.

 Tur att vi ska upp till Sundsvall i slutet av denna månad, då jäsikens ska här handlas kläder till Klara. Hon har börjat växa ur typ allt hon har byxorna sitter lite väl tajt över henne GOSIGALÅR nu :)
Men hon har ju typ bara tights och mys plysch byxor så det gör inte så mycket.

Förra veckan fick jag en påse hemma hos mamma/mormor med klänningar som jag haft när jag var liten. Super söta sommarklänningar!


Nu är de dags att träffas igen!!

Vad sägs om att följa med på en träff på buspalatset med våra småttingar.

LÖRDAG den 20 MARS kl 13 !!



Vad jag vet just nu så är de dessa två snuttisar som ska dit.
Klara & Viggo


barnvagns djungeln!

JAg sitter och kikar på lite barnvagnar, jag vill verkligen ha en ny vagn.
Känns som att våran bara blir  sämre och sämre hela tiden.
Tänker på en bekant vars vikbara handtag gick sönder på vagnen när hon drog den upp för sin trapp på verandan. Hon hade köpt sin vagn beg. Iaf så gick handtaget sönder, på sista trappsteget, pojken åkte ur vagnen och över henne tror jag de var. Tack och lov fick inte pojken något mer än en liten skrubbsår  på kinden.

Men vårt handtag som är vikbart blir allt glappare och glappare, jag undviker helst rulltrappor och trappor med vagnen för att handtaget inte är NYTT,  finns det en hiss så tar jag den även om jag verkligen OGILLAR hissar.

Men i sommar hoppas jag att de blir en ny vagn iaf, de lutar åt en Emmaljunga CityCross, då en sitt vagn så klart och som man sedan kan köpa en liggdel till om de ev skulle bli någon fler liten, så får man ju vagnen uppdaterad.
Vagnen går på ca 5000 kr med bara sittdelen.
Har lite svårt att välja färger bara för jag skulle vilja ha en i skin helst men sen har jag tänk efter lite och skinn blir väldigt kallt på vintern och väldigt varmt på sommaren, även om de är ruskigt snyggt så är de inte så barnanpassat egentligen, så därför har jag lagt dessa som favoriter istället. Eller en brun!!


 
Hittade även en skötväska eller väldigt många rättare sagt men någon stans måste man dra en gräns för priset, Jag går inte direkt och köper en skötväska för 2500 kr, en skötväska där spykläder mm åker ner.


Men denna kostar ca 750 kr. Och verkar riktigt bra!!


Godmorgon fredag

DET  ÄR HELG!!!!

 
Så är de fredag och snart helg igen, tror pappsen jobbar sista dagen i dag, alla snö och is har tinat så fort nu är de vart +grader dag och natt, och det betyder två saker.
1. Vi får har pappa hemma på dagarna och mysa, leka, promenare och jag kan RIDA.
2. Vår ekonomi kommer åter igen bli drabbad ganska hårt, hoppas dom kommer kommer igen med ställningsjobb snart säger jag bara.

Klara är ju inte så billig i drift längre som hon var förut när jag ammade henne. Jag tror jag ska börja göra lite mer egen barnmat, jag har ju provat med potatis och potatis med morot men det gick ju inte alls hem men nu äter hon ju kyckling och kött också så ska nog ta och testa någon dag, dock inte dag.
För idag styr vi näsan mot buspalatset och Hudiksvall.

Nej nu ska jag kila och plocka upp min dotter för hon vill inte somna om. Även i natt har hon vaknat varje timme.
*GÄSP*


Torsdag GODMORGON

JAg har blivit riktigt hajj på att kliva upp på morgnen nu istället för att somna om som Klara gjort idag bara för att jag hade tänkt kliva upp i tid med henne också. Men hon har sovit så dåligt i natt så låter henne sova.

Inatt har hon vaknat nästan varje timme och började redan kl 12. Först ammade jag henne första gångerna hon vaknade så somnade hon sen och en gång hann jag inte ens lägga henne vid bröstet innan hon somnade, sedan vid 5 så gav jag henne ersättning verkade som inte vart mätt på min mjölk, för hon hade ammat precis innan jag gav henne ersättning. Eftersom hon ammat 2 gånger på varje bröst i natt så antar jag att min mjölkproduktion komer öka igen nu. Och få skit ont i brösten så kommer måsta springa in på toa och spruta ur lite emellan åt.

Alltså kan en bröstpump inte passa brösten!? Eller jag kanske har fel teknik?!
Använder ju en handpump för vill inte kasta ut pengarna på en elektrisk pump när jag inte har nå jobb som man kan gå tillbaka till så att Klara skulle vara med pappa istället för mig vissa dagar i veckan.
Dom är ju inte så billiga!!

Ja idag ska vi hämta den där hästen då, sen hoppas jag att jag ska kunna rida en sväng. Men vet inte riktigt när jag ska hinna de och vem som ska ha Klara då.
Och nu måste jag ragga en transport för allas är översnöade och utan vinterdäck. Tror faktiskt jag vill ha vinterdäck på för det är GANSKA så halt i Skarplycka på vissa ställen!!

Roande kväll

Ja min käre sambo ockuperade tv:n för han skulle kolla på Fuskbygge, så då tog jag datorn och gick till sovrummet och la mig och kollade på Andra Avenyn istället. Vad gjorde man utan dator egentligen!!

Idag har vi tillbringat dagen med gammelmormor/morfar, först skottade vi snö, takras, fyyy helvete vad tungt de var, jag som inte typ lyfta ett finger känns de som på hela vintern. Tänk all snö som kommit hela vintern ihop packat liksom sägs att de kommit ca 3 m snö i vinter innan de sjunkit ihop.... Snön hade ramlat så man inte tog sig in/upp på bron hos dom. Skottade bort de sedan åkte vi till skogen och grillade korv och gick en liten promenad. Sååå skönt väder även om de blåst en jäklans massa, och solen inte har vart framme så har de ändå vart 8+ tycker jag är riktigt bra jobbat av väder gudarna idag.

Imorgon ska jag hämta hem en häst så jag ska kunna börja rida, mammas häst. Vill inte lämna min plutt ensamen nu när de är NADA ström i tråden som för övrigt är täckt med snö. (han har aldrig vart ensam förut)

Nej nu vart jag trött ska borsta gaddarna och göra natt tror jag, var dåligt med update hos folket ikväll!!

Tröttis

Lill älsklingen vaknade 05:30 i morse, lagomt pigg man var då. Hon var ledsen men idag har hon ingen feber iaf. Men verkar som hon har lte ont i munnen och ahr bitit som en galning på allt hela morgonen.

Men nu har hon slocknat en sväng i soffan här brevid. Idag ska vi ut och lufta oss en sväng, ska åka till gammelmormor en stund och ska även skjutsa morbror Erik till hockeyplan för han skulle åka skrillor med Kusin Olov.


Pyjamas på ännu, vart en kortärmad bodysuit till pyjamas i natt för hon har vart så svettig de senaste nätterna.
In ropad på tradera tror den stannade på 40 kr. minns inte riktigt men jag tycker den är riktigt snygg!


jobb jobb jobb

Har nyss skickat in en ansökan om sommar jobb på ICA MAXI. Man måste ju börja någonstans. Egentligen vore de ju bra om vi båda kunde jobba i sommar faktiskt men det är ju självklart svårt, jag vet ju att mina föräldrar ställer upp så gott dom kan men även dom jobbar ju och sedan hjälper självklart Farmor också till men vet inte om hon jobbar också i sommar eller om hon är ledig i sommar. Skulle ju vara bra om Jocke kunde jobba någon vecka iaf eftersom han har sååå mycket bättre betalt än vad jag kommer ha oavsett var jag jobbar.


Vad ska man göra med sitt liv?!

Medan Klara sover om dagarna brukar de dyka upp en heldel funderingar på vad man ska göra med sitt liv vad man ska jobba med och så. Jag hann ju inte vara ute i Yrkes livet så länge innan jag vart gravid, jag jobbade i 9 månader om jag ska vara exakt. Från mitten på Maj 2008 till 31 December 2008.
Men jag vill inte tillbaka på Iggesund!! Även om det var jätte bra betalt och jätte bra/roliga folk att jobba med så vill jag inte. Jobba skift är inte min grej, klarar verkligen inte av att komma hem kl 1 på natten varannan vecka. Jag som förut alltidlagt mig runt 22 på kvällarna liksom,att kliva upp kl 5 är inte heller min grej. Visst kan de vara skönt att sluta vid 15 istället då, men nee jag jobbar hellre dag tid!!

Men jag har funderat väldigt mycket och många gånger på att bli Florist. Skulle vara jätte kul, och roligt att komma ut och träffa folk och så. Men de utbildningar jag hittat är i Västerås eller Göteborg tror dom hade i Stockholm också men inte på Distans. Jag tror faktiskt inte min käre sambo vill flytta från Hudik. Han tyckte de var jobbigt nog att flytta hit till Njutånger och de är inte ens 2 mil liksom.



Promenix

Tog mig en promenad till Brunnsnäs och vände, ca 35 min. Räckte för mig tror nästan jag har feber också, innan jag packat ut vagnen ur bilen så var jag dyngsvettig. Men skönt att komma ut i luften en stund.

När jag gick där på gångvägen så kom jag på att vi gick vår första riktiga promenad där, hela familjen samlad när Klara var ca 1 vecka gammal tror jag.  Vi gick till Iggesund och vände. Min kropp hade inte återhämtat sig med hormoner och allt vad det är efter förlossningen så när vi gått ca 100 m så var jag dyngsur i svett, så vi fick dra ner på tempot lite granna, Klara sov som en stock i vagnen hon älskade vagnen där ett tag sov i 3-4 timmar ute i vagnen. Annat mot för nu de, fast hon sover bra i den nu också bara att hon inte sover bra här hos oss tror hon blir störd av bilarna på E4an.

Igår åkte min brorstjej in på förlossningen iaf med 15 min mellan värkarna och spydde väldigt mycket. Det hade lugnat ner sig och dom hade fått åka hem igår kväll när jag pratade med henne.. Hihi kanske blir en lill liten kusin snart!! Tänk att få köpa snuttiplutt kläder igen. Känns som 100 år sen Klara var så liten fast ändå känns de som de var typ förra veckan!!
Alla säger ta vara på bebistiden, och man tycker man gör det men man minns knappt något och de har liksom bara gått 5½ månad. om 11 dagar blir hon ju 6 månader mammas älskling!!


Gårdagens sol

Gårdagens solsken och värme gjorde verkligen under!! Nu är gångvägen utanför vårt hem snö fri så långt jag kan se iallfall. Tror nästan vi ska klä på oss och gå ut en stund kan vara skönt att svalka sig i lite friskt luft för det är stek hett här inne!! bara typ 25 grader skulle jag tro!! Puuuh!! Kanske att Klara piggnar till lite för nu har hon vart gnällig en stund. Slocknade i min famn i 20 min också förut.

Nej nu ska vi klä på oss kläderna och ta vagnen ur bilen och gå en sväng i lugn takt, för annars kommer vi nog aldrig hem.

Har fortfarande besluts ångest över kläderna från Ellos, dom ligger i i varukorgen ännu. Chinosarna vet jag inte alls, ena stunden vill jag ha dom och nästa vill jag inte alls.


Vill att min favorit flicka ska vara såå glad nu!!


Godmorgon Tisdag

Idag är de då tisdag den 9 Mars och min vän Emma fyller 21 idag. Jag och Klara hade tänkt gå dit en sväng idag, men tror att vi får hoppa över de eftersom Klara har haft ca 38,5 graders feber sedan igår fm och jag har typ ingen röst och snorar. Nog för att vi är pigga och glada ändå, men onödigt att åka dit och sprida massa basiller när de säkert kommer mycket folk senare ikväll.

Undrar vad Klara har för sjuka egentligen, för hon är pigg och glad, äter som vanligt, sover lite extra men inge snor, hosta,inte dålig i magen eller så. Hon spyr till och med mindre än vanligt.
Men väldigt blank på ögat, mer än vanligt kanske man ska säga för hennes tårkanaler är inte riktigt utvecklade så hon är ofta kladdig och blank i sina ögon.
Men eftersom hennes feber inte är så hög och hon äter som vanligt så är jag inte orolig.

Nu har vi börjat vakna lite tidigare på morgonen också.
Eller jag vill kliva upp inte Klara helst, men hon har svårt att slappna av när jag inte ligger kvar i sängen om jag flyttat över henne till vår säng.
Idag klev vi upp strax efter halv 8 faktiskt.


Nya kläder

Jag är i behov av nya kläder lite VÅR kläder med lite färger kanske, har typ grått, svart, brunt och vitt i min garderob, jag har inte ens färg på trosor, strumpor eller BH om jag ska vara helt ärligt.
Är grymt sugen på ett par Chinos, men vet inte riktigt om de passar mig riktigt. Chinos fanns i en rad massa färger hos Ellos. Sitter och bläddrar genom där nu och hoppas jag ska hitta nå. Men inte de lättaste med kläder alltså. Jag ÄLSKAR ju skjortor, tunikor och sånt, men ofta så får inte mina stackars bröst plats i dom och de var innan jag fick barn så de lär ju inte sitta bättre nu heller med andra ord eftersom jag inte kan ha bharna längre heller.

Än så länge finns detta i min varukorg.


Har lite svårt att välja mellan dessa färger på Chinos bara, men lutar nog mest åt Beige eftersom de kan man ju i princip ha vilken annan färg som helst på toppen! Men tyckte korallen var så jäklans snygg också!


Inte 100%

Min älskade flicka är inte alls nå piggelin. Hon vaknade strax efter 8 men har myst mest hela tiden var inte riktigt nöjd med att ligga oh tjoa i soffan som hon brukar gör annars inte sitta heller var hon nå pigg på, hon vill vara nära, och vipps när vi satt och myste så hade hon slocknat så nu har hon snart sovit i 30 minuter. Olikt henne att sova nu, annars brukar hon sova runt 10:30-11:00 hon hann ju inte ens vara vaken i 1 timme inte ätit frukost heller. Ja hon får väl sova då det är bra de, men de blir en rubbad rutin dag i dag iallafall.. Men de har de vart hela helgen, blir ofta så när pappa är ledig för då ska man greja en massa oh ut och åka.


Inte alla som åker rallybil i pyjamas :)


Godmorgon Måndag

Nu är de då igen måndag. Hade tänkt åka på Kyrkis idag, men tror jag skippar de har så jäääklans ont i halsen så jag tror jag smäller av, känns även som feber de liksom hettar under skinnet eller hur jag ska förklara nästan svettas. Eller också är de Jocke som dragit på elmentena på högsta IGEN, tyckte Klara kändes varm också.
Nej man skulle ha inhandlat sig en febertermometer till örat eller munnen. Känns som mest hygieniskt att Klara har sin rumptermometer i fred tycker jag. Även om man gör rent den så känns de bäst så.

Nu har jag suttit och myst med Klara i soffan, men hon tröttnade ganska fort när hon vaknat till så nu ligger hon här brevid och tjoar och suger tummen mellan varven.


Helgen snart över :(

Ja nu är helgen snart över guuud så tråkigt!!!

Har iaf vart en väldigt mysig helg även om vi inte gjort de vi allra helst skulle behöva. STOR städa hela lägenheten från golv till tak i varje vrå, kasta ut allt skit och stoppa undan Klaras småa kläder, babysittern mm, nu när de kommit in nya grejer till henne så måste något packas ihop i kartongen igen! Och vänta på nästa lille.
Men ja inget har blivit gjort, jo lite kastat lite papperskräp är gjort iaf och några maskiner tvätt är tvättad, bara resten av högen kvar. Varför har man så mycket kläder egentligen!? Onödigt verkligen!! Man använder ju bara samma ändå, kanske för att man inte klär upp sig så ofta längre som man gjorde förut när man var ut eller gjorde något annat spec. Nu går man i samma mysbyxor, jeans eller tights hela dagarna och sköna är dom. Ja inte jeansen fast dom sitter faktiskt lite bättre nu. Tror jag tappade något extra kilo när jag var sjuk. Alltid bra för min viktväktar start vart ju inte de bästa efter sen jag vart sjuk förra helgen och efter de var man ju tvungen att äta de man var sugen på till man fått tillbaka aptiten.

Idag så var de Vasaloppet (SUCK) hela förmiddagen, Jocke är ju gammal skidåkare så han satt ch sa vilka han åkt mot och vilka han hade vunnit mot. Jaja tyckte jag, kan vi inte prata om nå roligare!!!
Men efter vasaloppet åkte vi in till stan en sväng iaf, tänkte hälsa på Jockes kompis med familj men han var ut och skottade snö med traktorn i skogen. Så vi tänkte tvätta bilen istället men eftersom Statoil tvätten var trasig och de var kö på OK så sket vi i de och åkte för att hälsa på några vänner och deras dotter istället. Klara vart super glad, och deras lill tjej lika så. Men Klara vart trött så vi åkte hem och lagade mat och grejjade, nu sover hon sedan 19,30.

I morgon blir de troligen Kyrkis i Iggesund. Vid 10.00 om jag har någon bil vill säga. HOPPAS!! Annars ska jag nog sno mammas bil.

Små troll



Denna stol är de vi har hemma som vi fått låna fast i Valnöt och den vi beställt är i svart. Och vi har den röda dynan i stolen. Stolen är en Små Troll stol som är en sort av tripptrapp stol som barnen kan ha väldigt länge. man tar bort bygeln och ändrar höjden på sittskivan så dom kan ha dom väldigt lääänge!! Dynan kommer från Polkadot Design. Jäkligt snygg enligt mig. Vi valde mellan rosa/vit prick och röd/vit prickig så de vart den röda. Även om den rosa är väldigt fin. Är i nå galon aktigt tyg så är bara att torka av med trasan. Perfekt!!


Sjuk IGEN

Har skit ont i halsen har även haft ont i öronen i natt, snoret har runnit och rethosta. 
 

Dåligt med update, har haft lite annat att göra.
Ifredags var jag, Bella och Frida på Kina i Söderhamn och käkade mycket trevlig att skönt att komma ut och vara barnledig en sväng. Klara var hemma med pappsen.
Igår var vi inne i stan hela dagen. Kollade på lillebrorsans hockey kl 10, sen gick vi ett varv runt LillFjärn och ett varv på Åhlens. Sedan var vi på Mc och käkade och gav Klara lunch, tänkte de var lämpligast med Klara där eftersom vi hade vagn och så, men det var ju typ smock fullt med folk där. Men fick tag på ett bord iaf och Klara satt när väldigt nöd och kollade på folk. Sedan var vi på min stora brors match som började kl 15.
Båda bröderna förlorade också tyvärr.

Nu ska vi käka fruskost och vi har fått låna en matstol från Lekmagasinet nu eftersom våran fortfarande inte kommit, så nu an äntliegn Klara sitta vid bordet också. Fast hon blir mest avundsjuk som inte får äta de vi äter!


bad tjejen!!



  


Ikea

Klara ligger och sover på min mage, sovit 1½ timme snart. vart visst trött av frisk luft.
Själv ligger jag och kikar på Ikeas hemsida förbereder till vi ska upp dit i slutet av mars.
Hittar lite smågrejer bla en hylla som jag tänkte man kunde ha ovan skrivbordet, kikar efter nån lampa i taket i vardagsrummet också hittade några men njaee.


Promenix

Nu har jag vart ute på 1 timmes promenad var sköönt, men bläää för vägar som tinar och blää för vår barnvagn....
Jag vill ha en ny vagn jag tycker Cresent vagnar blivit jätte snygga, men det är ju än så länge Emmaljunga som är min favorit. Men jag tycker alla vagnar blir trängre och trängre. Är nästan bara Emmaljungas som är rymlig och som man kan packa i massa filtar och täcken i. Bebisar kommer aldrig kunna sova utomhus på vintrarna snart med de vagnar som verkar bli moderna. Våran Teutonia är ju trång, vela inte alls ha en sån men eftersom vi kom över den i bra pris och den är endast använd som sovvagn åt en pojke som då var 3 år tror ja typ. Han åkte aldrig i vagnen de enda han gjorde var att sova i den på dagis.
Men jag blir bara mer och mer less på denna vagn ju mer jag kör den. Den drar år vänster HELA tiden och trodde nästan hjulen skulle lossna när jag körde i snön idag. Nej de ska nog vara fasta hjul om man ska köra i snön inga hjul som man kan byta.

Oj hade visst glömt att publicera detta inlägg såg jag när jag kom tillbaka efter lite lunch.


Vinn en av vårens Mössor



Jag tävlar om en valfri vårmössa ifrån BusMonster på Modekids
Tävlingen sponsras av busmonster.se
Tävla HÄR du med!


Sömn

Sedan Klara började sova bättre på nätterna så har sovrutinerna på dagarna brustit. Ibland sover hon 20 min på fm och kanske 30 min på em. Har jag tur lyckas hon somna om på fm men hon vaknar typ alltid efter 20 min, och somnar hon om så sover hon ca 15 min till.  Hur sover era barn!?! Ett barn på 5½ månader måste väl sova mer tycker man. Fast å andra sidan så sover hon ofta fram till 9 på morgonen så hon kanske får mycket av den sömn hon behöver, för som de verkar så vaknar de flesta barn jätte tidigt typ 5-6 på mornarna och det är ju klart dom inte orkar hålla igång på dagarna sen.


BH:ar

Yees, idag har jag rotat fram mina VANLIGA BHar som jag inte haft nu på snart 5½ månad. Guud så skönt att slippa dom där hemska amningsbharna. Men det är nog bara att inse att jag måste ut och shoppa nya Bhar för dom här är trånga, tuttarna pyser liksom ut.


Vilken natt!!

åååå vilken natt helt underbar, att få ligga helt ensam med mitt hjärtas man hela natten det har blivit en vana nu för tiden. Men att få sova hela natten utan avbrott det var de bästa på länge!!!! Fast hon senaste veckan har vaknat 1 gång för mat också vid 4-5 på morgonen, det är ju inte så jobbigt egentligen med 1 gång när de annars vart 5 gånger vissa nätter. Det är konstigt det där även fast man fått sova hela natten från ca 22:30 till 06:15 så är man fortfarande såååå trött. 06:15 var tiden Jocke klev upp och då vart jag ju kissnödig, och när Jocke åkt runt 06:40 så vaknade Klara så käkade hon lite sen så slocknade vi om till 8:00 ungefär. Men guuud just nu är jag hur tröttt som helst.

Idag är de iaf underbart väder ute, så idag blir de en liten promenix iaf. Inte så lång för jag har typ världens böld i halsen känns de som. Gör äckligt ont att svälja. Kanske hälsa på någon nu när magsjukan försvunnit också hade jag velat göra men hmmm vem dårå? Har iaf ingen bil. Och min mor sover så vet inte hur jag skulle kunna låna den bilen heller.


Eftermiddagen

På eftermiddagen efter Klara sovit och käkat mellis åkte vi till stan, hämtade ut ett paket på Lindex från Libero, så nu har Klara fått en till boll. Hon älskar bollar, hihi kanske blir en fotbollstjej. Hoppas hon har pappas gener, inte för att jag var så kass heller om jag får säga så om mig själv.
Ja vi var iaf och hälsade på farmor också och hämtade lite grejer hon köpt i sundsvall till Klara bla, skålar, tallrikar, och en overall.

Nu har vi vart hemma sedan strax vid 19 och Klara var superduper trött men sov ju i bilen i 15 min så nu är hon pigg en stund, åt 210 ml ersättning 19:15 nu sitter hon och busar med pappas kalsonger som hon tycker är supersnygga kanske för att han fick dom av henne när han fyllde år. Helst skulle hon äta upp kalsongerna och hon rycker honom i håren på benen. hihi roligt tycker jag för han blir så arg när jag drar i hans hår på benen men henne kan han inte bli arg på...


Klara på pappas födelsedag 2½ dagar gammal!


skadad

This is my finger!!




Gjorde ont som satan och Klara vart ledsen när mamma var ledsen, medan pappa helst vela skratta åt hela situationen, tack och lov så kunde han hålla sig.


Klaras snyggskor



Köpte till henne i julklapp när vi var i Stockholm i november. Kom på idag att vi skulle testa dom. Kommer bli perfekta i sommar i vagnen och när hon ska lära sig gå. Fast inte smutsa ner sånna snyggingar :) Klart hon får hon är ju bara barnet,då får man ju vara smutsig!!


Jag vill ha!! En miniplattång



Var med och tävla om en miniplattång du med, klicka på bilden för att komma till tävlingen.


datorn utlånad

hejsan hoppsan!
Har haft datorn utlånad till min mor, hon skulle betala räkningar eftersom deras dator pajjade typ förra veckan så var ajg snäll och lånade ute min då. Har var utan en igår em.
Men nu är den tillbaka. Har vart en lyckad början på veckan tycker jag förutom att vi vart sjuka då. Men jag fick 100 kr i presentkort på Busmonster.se och sedan så vann jag även ett presentkort på 200 kr på PaxLux.se hos Crazyangel. Riktigt bra jobbat, så nu har jag fått upp ångan i det här med tävlingar och grejer.

Ja nu är Jocke och jag så gott som friska iaf bara huvudvärk kvar. Klara har inte blivit sjuk än så länge tack och lov, små barn blir ju uttorkade så fort så hoppas inte att hon får något heller. Hon spyr väldigt mycket ändå just nu tror det är för att hon fortfarande är snorig och slemmig i halsen som de kommer upp mycket, lite jobbigt då lill tjejen blivit så duktig på att sitta men då kommer hela senaste målet mat upp så det är ju inte så bra.


Okii min vecka började nog inte så bra ändå, jag klämmde mitt lill finger i bildörren idag och snälla fråga mig INTE hur jag lyckades för de vet jag inte riktigt!!! OOOOONt som faasen gjorde de, mest chockad vart jag, men nu sitter jag med blå nagel iaf. jätte snyggt eller INTE!! jobbigt att skriva är de också!!

Tävling hos Krimskrams


Kom igen var med du också och tävla hos Krimskrams


Jag hade fel!!

Jag som trodde att magsjukan var över, nyss kom Jocke hem från jobbet och spyr som en gris!! Mindre kul!!

Njae jag tror Klara och jag ska åka en sväng nu när vi har bilen hemma. Hem till mormor och hoppa lite i hoppgungan.

BusMonster - presentkort

Vet ni att!? Om man bloggar om BusMonster just nu så får man ett presentkort på 100 kr.
Härligt erbjudande eller vadå!!!


nya & gamla cambilder

   

 




Sjuk

Har var en mindre trevlig helg, fick magsjuka på lördag kväll :( INTE kul!!! Tänker tillbaka på när Klara låg i magen och när jag spydde som sjutton. Låg ju inne på sjukhus 3 gånger för att jag inte kunde äta, allting kom upp, kunde inte ens dricka något utan att de kom upp.. Natten till söndag sprang jag på toa typ 100 ggr för både de ena och de andra. vart typ 2 timmars sömn på hela natten, så var skapligt trött igår men kunde inte sova för jag hade så jäklans ont i svanken och ner i benen, kunde inte ligga stilla var tvunge att byta position HELA TIDEN.
På em släppte de och fick i mig lite cola iaf sen vart allting mycket bättre, åt även en apelsin och senare åt jag ett päron.

Men nu är jag så gott som frisk, är väl matlusten som inte är tillbaka men jag kör blåbärssoppa och smörgåsrån med messmör på.  Tack och lov att inte Klara eller Jocke blivit sjuka, annars har även min pappa, bror, stora syster och henne kille ockås vart sjuka i helgen.

Klara har såklart märkt att jag inte mått bra, vid 6 igår morse vela hon inte ligga i sin säng längre utan vela upp tll oss/mig. Sedan skulle hon ligga tätt tätt intill mig känna och ta på mig i ansikte och på tuttarna verkar som det verkligen är hennes ägodelar nu för tiden, hon riktigt slår bort Jockes hand när han kommer dit med sin när hon var där först. Hon ligger och klämmer och har sig på dom.
När jag grinat illa någon gång så har hon sett så bekymmrad ut. Mammas flicka!!!!

Nej nu ska jag gå och lägga Klara, hon är lite pömsig ser jag.

RSS 2.0