Torsdag, dåligt med sova

Det är alltså pinsamt detta, jag gick och la mig typ för 21:00 igår. Men jag var helt slut, och gud så skönt det är att ligga själv i sängen när man somnar. Men det är inte roligt att vakna på natten av det är någon som håller på puttar en utan för sängkanten så man ligger med knän och armbåge utanför sängen, då bli ja tokig. Och när han sen vägrar flytta på sig för att han säger han ligger längst in mot väggen, så känner man så ligger han ca 1 m från väggen.. Åhhh...
Genom att jag gick och la mig så tidigt igår så vaknar man juh så klart 100 ggr på natten och sen vaknar man 07.05 jätte kul, när mn åter igen inser att man egentligen kan sova. Får försöka lägga min på soffan en stund snart. Tur att min soffa är underbart skön!!:P

Just de mina maränger var konstiga igår, dom skulle vara inne 45 min men mina var nog inne mer än de dubbla och dom vart inte klar ändå för dom är alldeles sega. njae inget som jag tänker bjuda på iaf. Vart ingen sockerkaka gjord igår, ska försöka göra en nu  dag ist innan mammie kommer.

Och min kycklingrulle var fiasko!! jag som längtade så efter min goda kycklingrulle, sen när den väl kom hem, då var de fel, det var lök i den och det var sån där röd äcklig sås över hella rullen.. bläää, utan lök med vitlökssås fattar dom inget lr!? så då fick de vara så de så. Vart lite små sur, Jocke tyckte jag var väldigt barnslig iaf:P


Onsdag, hemma bara tråkigt

FInns de nå värre än tvreklam, jag hatar de 4:an är värst!!

Ringde mamma i brist på saker att göra, hon kom med förslaget baka, gör en kaka ja kommer i mrgon och rider kan jag smaka den då. Okii sa jag ska fundera på de.
Sen kom man fram till vad ska man göra för kaka då? hmmm ja säg de, iaf gjort maränger nu. hoppas dom blir fina står i ugnen nu, kan juh alltid hoppas de blir finare än Ericas vackra:P haha
Ska nog göra en sockerkaka också sen tror ja, men har juh bara en ugn. Ingen som har nå roligt recept på sockerkaka, vill göra en ovanlig som inte alla gör hela tiden. Ska nog leta reda på nå smarrigt recept på recept.nu tror ja.
Lägger upp receptet här sen om jag hittar något skoj.

Annars har de inte hänt mycket.
Är mest trött hela tiden av alla tabletter lr alla och alla är bara två men trött blir ja.
Äter lerigygan(stavas) för mitt ill mående så jag ska kunna behålla mat och vätska. Hoppas att allt detta illamående ska gå över de sägs att efter v 12 i graviditeten ska de värsta gå över. Längtar så tills det är över.

Tror ni folket att ja fått något gjort i dag av vad jag skulle nej  så klart ja inte har, varför skjuter man bara upp allting när man vet att man har lika mycket tid i morgon.. bläää.. nej måste lära mig att ta tag i saker någon gång, inte bara skjuta upp allt.
Måste ringa alla samtal i morgon!!!


Nu ska ja vänta på min karl som kommer hem med en god kycklingrulle till mig:P

Kanske kommer lite bilder senare ska ta tag i min kamera nu tror ja:P

See You //SE 

Min skäggiga karl


Onsdag, hata förkylning

Blä, vad jag är less att vara förkyld nu, Vart snorig och tät i en vecka nu. Värst är det på nätterna när man inte får sova ordentligt, man orkar juh inte göra något. Har nog feber också känns de som.
Men ja borde ta och ta tag i min stackars häst nu, ringa hovslagaren bla skulle ja gjort, lr de får mamma göra:P
Men hon borde ridas iaf minst longeras, tur att jag har Ida ibland så Flugis får komma ut och röra på sig lite ändå.

Borde ladda kameran min också och lägga in lite bilder från Morfars 75års fest, fast just nu minns ja ej var jag har laddaren, tror den ligger i sladdmappen om jag har tur.

Idag behöver jag ringa en massa samtal, bvc, arbetsförmedlingen, dagis i Njutis, sjukgymnast, fixa med körkort grejset (knäppa kort), försäkringskassan.

Skulle vilja sola också, men de ska man inte göra när man är förkyld, massage skulle behövas men de ska man inte heller ha när man är förkyld.

Och just de, den 7 mars är de fest på gång. Vi har problems bara, för vi har typ ingenstans att vara.
Här hemma blir de för trångt, på Hede tror dom de blir för stort, i Idenor tror dom de blir för stort.
Så är de någon som vet av någon lokal?! räknat på ca 30-40 st tror ja de var.


Och varför lyser inte solen, den lyste juh i morse tänkte gå ut en sväng då, men fan kl var juh bara 8 känner mig som värsta pensionären som kliver upp då fast ja inte behöver. Mn jag kan faktiskt inte sova orka ligga i sängen hela morrn vaken när Jocke sover då neje, fyy vad tråkigt, men nu ska jag väcka honom tror ja bestämt.

See You

Åter igen finns bloggen

Nu är min inte så roliga ej väl uppdaterade blogg tillbaka i ett försök att ta tag i mitt bloggande.
Mycket har hänt sen min förra blogg. Jag är sambo, förlovad, har häst, katt, letar nytt boende(hus), en liten på väg.
Denna blogg kommer att följa mitt liv med sambo, hästar, och vår graviditet, även vårt letande efter det perfekta huset.

Det får vara mitt första inlägg.
Nu ska ja leta någon som är snäll och vill hjälpa mig gör om min blogg till något lite snyggare än det den är just nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0