Tisdag

Ja så har de åter igen gått en lång tid utan update, men sånt är livet nu när de är sommar, jobbar för fullt på min bränna, men jag lyckas bara bli brun på armarna när jag har tshirt på mig. Så än en gång har jag fått en sådan vacker bonnbränna, jag som precis börjat få bort den på ena armen.

Har iaf vart ut i stugan nu, åkte ut igår kväll och hem i dag på e.m sen käkade Emma, Jocke o jag taco i Njutis hos mamma, mamma skulle ha främmande så hon donade med sin egen mat.
Men gud så gott det var med taco, har nog inte ätit de på 100 år tror ja, senast var nog när Emma fyllde 20.

Iövrigt så börjar det bli jobbigt att vara gravid, kan ju inte göra någonting, idag var värst när jag var in på systemet åt mamma köpte en dunk vin åt henne och sen skulle hon ha 3 grejer från hemköp, och på väg ut från affärn till bilen får jag sammandragningar och då har ajg gått typ 100 m sammanlagt kanske, det är lite jobbigt när man inte ens ska kunna gå och handla utan att få sammandragningar, även har jag börjat få ont ner i svanken och för att inte tala om mina höfter på nätterna. Gud längtar till bebis kommer ut nu, men är tack o lov inte långt kvar, bara 3 månader.
En jag känner fick åka in på BB i dag efter att gått över 15 dagar nu, hoppas inte jag går över tiden.


Och just de min kamera har lagt av och min telefon håller på lägger av, men mamma hade sett nå erbjudande om att köpa telefon och systemkamera för typ 200 kr månaden räntefritt. Så skulle nästan ha gjort nå sånt, även om en Systemkamera är lite stor att ha med sig överallt, men man är verkligen naken utan kamera och spec när bebis kommer vill man ha en kamera helst en bra kamera också.

Imorgon fyller mamma år har köpt en bok åt henne, hon jobbar ju nätter på ett ålderdomshem så hon läser väldigt mkt på nätterna. Ska åka på stan och köpa en pool till Alfred och sedan till Njutis och bada lite med honom, (han ska vara hos mamma då)


Och jag har världens underbaraste sambo, finns ingen som honom, han ställer upp till 100% bara en sådan sak som att han fixar hö påsar åt hästen min och cyklar upp med dom till hagen, när jag inte orkar eller mår dåligt.
Du är värd allt min älskade de finns ingen som dig. Vi har inte den bästa ekonomin just nu klart jag skulle vilja att mina stämplingspengar kom i gång någon gång. Men fast du inte har full lön utan bara sjukskrivning, så unnar du mig saker.
Älskar dig min skönhet och snart är vi 3, eller ja 4 för vi har ju Siri också( katten)



Nu blir de duschen sen sängen.

See YOU

Torsdag

Idag har jag vart på stan shoppat lite bebiskläder men gud de finns juh bara sånna kläder som är till antingen flickor eller pojkar. Hur kul är de med bara vita kläder då. Men hittade lite granna och nu längtar jag till den kommer, var även ner och kikade på en bilstol om jag tkr är shit läcker, en zebra randig (svart/vit) den är på rea nu så kostar 795:- har kosta 1200 tror ja de var. Så ska visa min älskade den till veckan och se om vi in handlar den då.

K

Igår när jag skjutsade min mor till Bollnäs med FLuga så lånade jag transport av Kicki och när jag sedan lämnade tillbaka den så passade jag även på att hälsa på hennes lilla nykomling på gården och gud så söt hon var!!!!

FF

länge sedan sist igen

Anledningen denna gång till att jag ej skrivit är att jag haft en hel del saker att göra.
Har hjälpt pappa hemma och köra dynga eller jag fick ge upp det görat för de skumpade alldeles för mkt för mig och bebis i magen, den protesterade med sparkar i mängder och dom där hemska sammandragningarna.
Sedan har vi vart på föräldragrupp och besökt förlossningen, riktigt spännande. De var en till tjej som ska ha samma vecka som oss fast den 21 sep då. så vi är lika långt gången nu med våra magar. Många av dom som var på förlossningen såg ut som dom skulle kunna föda vilken sek som helst.

Alla såg så pigga och glada ut, jag känner mig inte alls så känner mig mest trött och irriterad på allt och alla.
Jocke säger iaf att jag också ser lika ut som dom, men de känns inte så tkr jag.
Ibland vill jag bara att den ska komma ut så jag slipper vara gravid, och inte blir de bättre av allt runt omkring, med mor o far, syskon, mormor o morfar. Skulle vilja åka härifrån bara vara för sig själv utan någon som helst kontakt med någon i familjen ett tag. Hur man än gör så är de bara fel, dom tkr att man tar någonsparti fast man egentligen inte gör de, bara för jag råkar prata med en person mer än den andra så. Men även om jag ber om hjälp av den andra så får jag ingen hjälp ändå, Jag minns hur det var för ett år sedan när Johanna var gravid alla var så puttinutti med henne, men mig skiter dom i känns de som. Eller egentligen inte kanske men det är så jag känner de.
Och morfar är dålig igen, han har för trånga blodkärl, för ca 9 år sedan fick han en propp i halsen och fick börja äta blodförtunnande tabletter men nu har de satt sig i båda benen och i halsen igen, han har opererat ena benet där de var total stopp,men sedan fick han en infektion där så nu käkar han penecillin också. Men jag sa redan för 1 år sedan att morfar började blir så konstig och mamma höll med mig men de var ingen som lyssnade då riktigt ändå när jag sa de, som Tex när vi åker ut till sommarstugan så vet han exakt vart alla stenar ligger och hur man ska köra båten för att inte de ska bli skrot av den, men både i fjol och iår har han kört på sten, han gjorde ALDRIG sånt förut. Lika så när han kör bil så har han inte vart som han vart innan, ja visst han blir äldre han med, men de har liksom kännts som att de inte stämt, och jag hade rätt, han har flera proppar på väg.

Blir så orolig han är den bästa morfar man kan ha så mycket som han lärt mig, hur skulle livet se ut utan morfar, de skulle inte fungera, vem skulle hjälpa oss med våra motorsågar,röjsågar,båtmotorer, gräklippare och allt när morfar inte finns. Vem ska berätta om alla jakt historier, vem ska mormor bli arg på för att han bara sitter och inte gör någonting, vem ska hon säga jag har inte kylskåpet med mig de såtr fortfarande kvar där.
Älskar min morfar så mycket inget får hända honom!!

Igår var jag och mamma till Bollnäs mamma fick en ridlektion av mig i morsdagspresent men Ullis hade ej tid för än nu.
Men det var verkligen uppskattat av mamma och nu ska hon dit och rida mer i sommar, så nu kommer jag få skjutsa min mamma land och rike runt med Fluga i släpet. Men det gör inte för jag har världens bästa mamma, och hon är värd de i allt tjaffs och skit som är just nu. Och jag vet att hon är som lugnast och mår bäst när hon får vara med Fluga.
Hoppas hon tar sig hit ut oftare nu när hon fått lite tips om hur hon ska klara av yrvädret lite smidigare.
När vi åkte hem så hälsade vi först på min lilla go unge Laukur som nu går i Arbrå på bete, han är bara för underbart söt, sedan vart de Vallsta för mamma var sugen på glass, men sedan så vart vi hungriga istället och högg in på varsin kebab jag en rulle och mamma i bröd. Och gud så god den va, säger bara de om ni har tråkigt i sommar och de är dåligt väder ta bilen och åk till Vallsta dom har världens godaste kebab där, och stora är dom också efterhalva var jag propp mätt men måsta äta lite till bara för den var så god.

Nu ska jag klä på mig och sminka mig lite sen åka in till staden, kika på lite kläder, till mig och till bebis, börjar bli dags att inhandla så allt inte kommer på engång sedan.

 Är på väg in i v 27 och mina egna kläder börjar nu spänna ordentligt över magen, så sedan när bebisen är ute kommer jag måsta köpa en massa nya kläder för jag har töjjt ut alla mina som jag har nu.

Hoppas på att få pengar denna månad från Alfakassan men då hoppas man väl på för mkt. Har inte fått något ännu sedan i februari då jag fick min semester ersättning från Holmen.

Ska ringa Malin nu tänkte jag gråta lite känner att jag behöver de.. Nej ska nog hålla tårarna tillbaka men prata behöver ja..

L


see you

Helt galet

Nu ska jag inte sluta förvånas längre, herregud hur många är de egentligen som ska ha barn i aug-okt? Jag vet typ 20 st och då är alla i Enånger och Hudiktrakten helt galet alltså. Tänk då alla som jag inte vet om. Fick reda på i förrgår att en släkting ska ha barn ca 3 veckor efter oss, så min släkt blir nu ännu större, hihi det är lite roligt de tkr ja.

Men idag har vädret iaf vart lite bättre även om de var storm så ja inte kunde sova i natt och bebben sparkar så jag inte heller kan sova, men de ska jag inte klaga på för de är väldigt mysigt, spec när man har handen på magen och känner hur de sparkar till och ibland kommer de små boxningar precis som med handen. Tycker de är hel coolt.
Idag har iaf mormor o morfar vart hit en sväng Morfar var och tog nå prover på sjukan inför operationen på måndag, (han har typ blodstopp i ena benet) och sedan skulle Mormor till veterinären med Flax (mormors hund) som har nå fel på matsmältningen troligen. Bara sjukdomar i de huset. Hoppas allt blir bra med morfar är så hemskt att se honom dålig, han orkar inte vara ute i sommarstugan eller något. Man blir ledsen bara man ser honom, han har tappar glimten i ögonen helt nu.
Sedan åkte vi iaf in till Bole och kolla, hittade mkt grejer men Jocke tkr inte de är så roligt med massa hästgrejer så vart en snabb visit där. Skulle egentligen haft ett nytt pannband till Fluga för hennes har gått sönder, hittade inget som passar henne för alla är jätte stora.

I morgon blir de nog åka till Njutis en sväng troligen, kolla om mamma köpt nå skoj till mig på Ålandsbåten.

F
Flax

Nu ska jag försöka få min karl att kolla på Wallander- Hämnden eller så ska vi se Bröllopsduellen tkr ja.

See You



Länge sedan sist

De känns som 100 år sedan jag skrev, men har inte haft någon lust och när jag haft de så har inte internet funkat eller så har jag ej fått låna datorn av min käreste.

Men de som hänt är iaf att vi äntligen fått kolla på en lägehet, som vi förhoppningsvis får. Den 1 aug måste vi iaf vara utflyttade härifrån, och det är inflyttning den 1 juli på den lägenheten så hoppas att vi får den. Är en 3a på 80 kvm med stort kök och stora rum dock liten toalett och med badkar, fast de kan ju vara lite mysigt de med och om inte annat så kan de vara trevligare för bebben med en kar än en dusch, bra för mig också med kar ganska drygt att stå i duschen när man har värkar, istället för att ligga ner i ett kar. Men vi får iaf lägenheten delvis renoverad innan vi flyttar in dit.
Värsta var att de var en dödsbo, hoppas inte hon dog där, vill inte ha nå spök lägenhet. uscha, blää man blir lite små skraj.

För övrigt så går jag in i vecka 25 nu så återstår nu ca 15 v innan vår lilla shit kommer ut.
Och snart får vi skattepengarna och då blir det till att handla bebis säng och sköt bord och grejer men ska nog vänta till vi flyttat och fått i ordning med att köpa de faktiskt.

Idag har de vart så tråkigt väder så jag beslutade att vi skulle göra pekingsoppa, hyra film och mysa, sagt och gjort. Känns som 100 år sedan vi ängnade åt oss varandra på de sättet de var typ i början när vi flyttade hit, men nu ahr vi myst till Vi hade iallafall tur med vädret IGEN och har käkat vår soppa som vi lagade tillsammans för engångsskull slapp jag jälv, fast jag gjorde mesta JA.

Nu blir de Oskyldigt dömd och sedan kanske Wallander hmm ja vad hette den då något med hämmnd tror ja de var.
I morgon ska vi köra dynga åt pappa om det inte regnar för då blir jag tokig orkar inte bara sitta inne.. vill vara ute i solen ja.

Och var även till Änga och kollade på de lilla Ardenner hingsten som föddes igår natt.. ååh gud så söööt den var.
Man blir så sugen på att ha en sådan liten. Får nog nöja mig med min åring ja tror ja annars blir jag inte så poppis hos min karl e :P han tkr att min lille är lite dyr i drift:P

Men nu blir de tv.

See YOU

RSS 2.0