Sjukling

Nu har man gått och blivit en mängden av alla förkylda människor, verkar vara grymt många som är förkylda, tycker ALLA verkar vara sjuk.

Kände igår kväll innan jag la mig att jag började få ont i halsen, sedan kom snörvlet, öronvärken, även febern med kändes de som och inte många timmars sömn inatt. Ingen alvedon hade vi hemma heller, så pillrade i mig en ibumetin, fast jag ej ska äta de entligt barnmorskan, men fick de när jag låg inne på sjukhus de 3 ggr, så tänkte att det gör nog inte så mkt om jag tar en, och gud så skönt jag sov sedan, vaknade inte när telefon ringde brevid mig ens. Då sover jag hårt.

Nu sitter jag och kollar på trav eller jag lyssnar, nyss var de kallblodslopp, de tkr jag om, de är verkligen fina hästar de..
Snart börjar förlossningskliniken, tänkte kika på de, men tkr det är ett lite läskigt program spec när de nu börjar närma sig för oss också.

Nej ska nog lägga mig och vila lite iaf.

SeeYou

ÄNTLIGEN

Äntligen har vi också skaffat internet, funderade på att skaffa adsl eller vad de nu var genom telefonjacket, men de skulle bli så dyrt när vi inte har någon hemtelefon. Känns som en väldigt onödiga pengar med hemtelefon tycker jag, så därför fick de bli ett mobilt. Men de verkar juh fungera bra, och vi kommer upp i väldigt bra hastighet nästan full, eftersom vi bor alldeles vid E4:an.
Så nu kanske de blir lite mer bloggande från min sida.

Annars händer inte så mkt i helgen, var in på Huddig i dag och kolla för dom fyller 50 år. Fick gå igenom fabriken och kolla lite, sen så körde dom med lite maskiner utomhus, Erik o Jocke packa på sig kepsar tror dom hade typ 12 st tillsammans. Vilket jag inte förstår vad dom ska med alla till för Jockes kommer bara drälla omkring här hemma, och inte i någon garderob eller på hatthyllan där de ska vara.

Igår var vi till stan och fixa med bredband då, handlade lite och tog en pizza, sedan vart de mys med Wallander, Tjuven som vi hyrde + Wallander Kuriren som jag tror vi kikar på i kväll. Nyss såg vi Fast and Fairless eller vad den hette, den var dock inte så bra tkt jag iaf.

Hämtade krogen till lillbebibs också i Torsdags, så nu håller jag på tvättar säng himmel och grejs till den så ska jag ställa ordningen de sedan, men måste kolla med Johanna om nå påslakan och sånt som hörde till korgen som hon fått av Annika, var nå grejer som mamma sytt och så.
Ska även leta ett barbapappa tyg som jag sedan tänkte sy påslakan och örngott av kanske blir nå mer roligt med också men de får mamma sy för jag ger mig inte på nå svårare än de som har 4 hörn, de är lagom åt mig:)



Håller på letar efter lite små grejer att på väggarna också fortfarande inte kommit i ordning riktigt, visst det är snyggt när de inte är så mkt grejer på väggarna, men något måste man juh ha:P Här i matrummet känns de nästan som de ekar för att det inte sitter nå på väggen. Tänkte vi skulle gör en förstoring sedan på bebis och sätta upp på väggen, men det är juh bara om den vill komma ut någon gång.

Just de det är ca 4 veckor kvar nu, inte alls långt juh:) Men de känns också kan jag tala om, bebis har slutat sparka nu bara snurrar den runt och vrider ut rumpan eller trycker ut ena foten så man kan kittlas på magen. Känner hur den blir överlycklig när Jocke o jag ligger i soffan eller sängen och vilar oss, när vi ligger och små pratar och sedan börjar skratta då blir de fart där inne, snurrar runt som en propeller och trycker ut rumpan så känns som magen ska spricka sönder. Känns nästan som att den skrattar de känns som sånna ryck helt överlycklig. Men det är just nu det enda tillfället de känns gosigt med denna stora mage.
Börjar få riktigt ruskigt ont i ryggen nu, och måste lägga mig och vila flera ggr per dag, även om jag inte gör något spec, kan sova 3 timmar på dagen och sen ändå sova hela natten förutom de 3-5 ggr jag måste kissa, men sover mellan 22,30-8:00 oftast, men ändå är jag helt slut.
Tog även och klickade hem en liten mysdress till bebis också, har faktisk ingen hel dress som passar ihop så då tkt jag att ja kunde klicka hem den.
l

NU blir de till att städa lite men damsuga får Jocke göra idag för de orkar jag inte jag plockar ihop istället och torkar av lite i fönster och så.

See You


Kikar runt lite

Ja Jocke är borta och ingen har tid att umgås eller så är dom sjuka.
Förhoppningsvis får Jocke komma hem ikväll, eller i morgon iallafall. Är väldigt ovant att vara själv hemma har inte sovit själv sedan aug i fjol så det är ca 1 år sen nu. Det är riktigt läskigt att sova själv, spec när man får kramper i magen på natten när man vaknar av att man sovit på mage, så det gör ont när man andas, när bebis trycker på lugnorna.
Ganska skönt att ha hela sängen för sig själv, eller nej de är de faktiskt inte bara en stund då.

Händer väl inte så mkt annars, har iaf målat klart allt hemma nu, så nu börjar de bli riktig ordning städat bort lite kartonger och grejer, men de verkar inte finnas något stopp, på alla grejer, saknar ett skåp i köket där man kan stoppa undan typ recept böcker och sådant. Men de tar sig iallafall, ska upp med lite fler gardiner också men jag får ingen lust att stryka, så de ligger fortfarande och väntar på de. Så tråkigt att göra själv.
Ska även hämta bebis vaggan någon dag och fixa och dona lite, var meningen vi skulle ha ett tema innan bebis kommer ut men kom fram till att vi väntar till vi vet vad de e så man kan göra riktiga teman, jag var inne på undervattens grejer typ fiskar och sjöstjärnor och sånt men då vart de så pojkigt ändå sen för jag hittar inte de som jag tänkt mig. Så det får vänta jag som vela ha allt klart innan bebis kommer men ja lite väggdekorer är väl inte så jobbigt att sätta upp sedan heller så :P Kommer nog även sätta upp ett tema med väggdekorer vid skötbordet, för det är som ett eget litet rum innan man kommer till själva dusch och toalett rummet. Det är iaf gult på väggen där så blir nog inga fiskar där heller, kanske Nalle Puh eller något sånt.

Idag var ja till staden och tanka och kikade lite även en jambomacka vart de mmm gud så god den var.
Hittade inget spec i stan så vart en billig resa ja förutom tankningen men bensinen hade iaf gått ner från 12,44 till 12,14. Men det är inte roligt att tanka det blir så dyrt jämt.

Nu sitter jag och kikar på Lindex hemsida hittar en hel del gulligt och snyggt faktiskt, bla...

b 

b


Handikappad

Man känner sig så handikappad när man inte har internet hemma, finns ingenting att göra när man är hemma ensam heller. Som tur är så har jag min audi kvar ännu så jag kan åka till Skarpis och låna internet så jag har något att göra.
Skulle ändå kolla på posten så. Hade äntligen fått en tidning så jag har något att läsa skulle aldrig orka läsa en bok nu frivilligt känner ja, även om det är rätt skönt att läsa bok ibland.

Bebis börjar bli lite jobbigt nu även om det är hur mysigt som helst så är de inte så skönt när de trycker neråt och när man måste gå upp och kissa typ 5 ggr på en natt och så fort man kommer till sängen så är man kissnödig igen. Och för att inte tala om hur ont de gör att vara jätte kissnödig när man vaknar är nästan så man inte klarar av att gå till toaletten, tur att den ena ligger någorlunda nära sovrummet så man slipper springa runt hela lägenheten.
Man riktigt gruvar sig inför kvällarna och nätterna spec nu när de vart så varmt, jag blir helt dyngblöt i svett bara rinner av mig, så duschen går het nu. Skönt med moln idag även om det är väldigt varmt ändå tkr ja.

Idag blir de ev hämta Fluga sen, måla lite granna om någon orkar de.


Nu ska jag kika vidare i alla bloggar som man missar när man inte har nå internet hemma.

See You

Nu är vi snart klar, nu får bebis komma ut

Nu börjar vi bli lite klara med bebisens rum ska målas en gång till sen ska de inredas med lite grejs som jag håller på kollar upp barbapappa hade blivit shit bra men dom var juh så jävla dyra, inte riktigt vad jag har råd med efter ny bil och allt vad försäkring och skatt kostar på den.

Tänkte slänga upp någon bild på hur de ser ut men har inte fått till någon bra ännu, bara på bebisens rum som vi målar, och vardags rummet har ja ett litet smakprov på.
M


Har väl inte hänt så mkt i veckan tagit de lugnt köpt färg och grejsat lite hemma.
Igår kom Johanna, Crille och Alfred på besök. Sedan på kvällen på Bella och vi käka taco och kolla på film, väldigt trevligt.
Idag är jag hemma i Skarpis just nu lånar internet, har vart med mamma, Emma och Erik, till Johanna och hälsat på, Alfred och Erik badade i polen och sjävklart hade jag lagt ur kameran i Skarpis just när de fanns något att fota :(
Alfred åt hallon och blåbär i polen så vart sånt fulla polen, så kissade han lite och sedan åt han upp de, mmm smaskigt med lite extra krydda tyckte han :)

Jo just de var till Bollnäs en sväng i Tisdags då min lilla plutt häst har blivit halt, var varm i hoven men inge sväld just.
TIll hösten kommer han iaf hem, och ska gå i Skarpis, kommer nog åka iväg igen till sommaren men bara på bete. Så kommer han hem sen till hösten igen.

Och för övrigt så är min rygg typ slut nu känns de som och magen har stuckit i väg som fasen, alla kläder börjar liksom gå halvägs över magen eller så blir dom jätte korta över låren istället. Jätte kul not, men inom 9 veckor så kommer vi ha vår lilla bebis med oss. Längtar som fasen nu. 9 veckor tänk det är ingenting, men tiden går väldigt sakta nu, egentligen så är de juh 7 veckor till Beräknad födelse men vem vet kanske går över tiden. Helst får den komma ut nu på engång.
Börjar trycka neråt väldigt mkt sen bebis vänt sig med huvet neråt, även om den väldigt ofta vänder sig tillbaka och helst ligger tvärs över magen så de står ut som två knölar i sidorna. Den är väldigt livlig nu för tiden kommer vara en väldigt vaken bebis kanske om den ska vara vaken så mkt som den är i magen iaf.

mm


Nu ska jag stänga ner datorn och vänta på min darloo som kommer snart.

Seee You


RSS 2.0