Tisdag igen

Tycker de nyss var tisdag, men tisdag är en ganska ok dag tycker jag även onsdag för då är de bara 1 dag till Pappsen kommer hem till oss igen. Är så skönt att han jobbar mån-tors nu. Får man ett liv tillsammans igen. Kändes lite knepigt när han kunde vara borta 9 dagar utan att träffa oss. Men nu är de inte så är så glad för de.

Men igår var jag och Frida på Nytorp en sväng och hälsade på lärarna och Bella, var trevligt. Träffade även Madde som gick i vår klass fast hon gick häst och vi gick Jordbruk. Men har inte träffat Madde sedan vi slutade skolan så var roligt att träffa henne.
Idag har jag vart hos mamma/mormor och bakat lite limpor och en sockerkaka, Alfred var också där. myst lite med honom också Klara sov typ hela tiden så. Min mormor o morfar kom också innan dom åkte till doktorn med Morfar, vart beslutat idag om att han ska operera sig i halsen igen annars riskerar han att få en stroke. Det sitter igen i hans blodkärl eller vad de heter med 90% är igen täppt som de kommer bara igenom 10% blod antar jag de är. Känns inte så roligt men känns ändå bra att de blir åtgärdat innan det blir något riktigt allvarligt.

Klara har börjat suga på tummen, hon är specialist på att peta ut nappen ur munnen och sen är hon där snabbt som attan med fingrarna och blir jätte arg när man ska ta bor handen och stoppa in nappen. Ser hellre att ho har napp än tummen, då de ska vara lättare att vänja av nappen än tummen för tummen har dom juh alltid med sig.
Men hon är ju så söt när hon suger på tummen så man kan ju inte låta bli att vänta lite ibland med att stoppa i nappen.
Just precis nu ligger hon brevid och jag hinner inte ens ta bort handen innan nappen är ute och tummen är inne hela handen är helt dreglig nu för hon stoppar in alla fingarna ibland. Lill gumman.

k

    k


Ikväll väntas Andra Avenyn, ME LIKTE IT.

I morgon ska vi på BVC också ska bli kul att se hur mkt hon gått upp på 2 veckor, inte så mycket tror mest på längden nu.

Nu ska jag flytta Klara för hon har slocknat på någon sekund bara så ska lägga henne i korgen och sen ska jag börja kika efter nå julklappar tänkte ja. Man kan ju börja planera lite iaf. Är ju en hel del som ska köpa både på Jockes sida och på min sida ååh guud, vad ska man ge allihopa. Man skulle haft lite fantasi några har jag iaf inplanerad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0