Räddande ängeln

När jag sitter här och har som allra tråkigast ringer min karl och säger att han vart på Mio och snackat med dom.
Som några av er säkert vet så har vi kämpat med denna jävla skit soffa som vi har, den är 1,3 år och fullkomligt äckligt ut sutten vilket den blev redan efter ca 2-3 månad de tolereras inte när man köper en ny soffa för 10 000 kr. För de första så vart ryggkuddarna helt slappa/rasade ihop liksom vek sig på mitten, sedan är divanen helt böjd typ och när man sitter där vid divanen så har man ju typ benen och fötterna där inte direkt så man står och hoppar, som det ser ut vi gjort i hela soffan. Ja den är värdelös. När vi flyttade i aug fick vi nya ryggkuddar. Men dom vart exakt likadan efter 1 månad ca.
Så var vi in till Mio i nov typ och sa att våra kuddar ser likdana ut igen som döa sillar ungefär, dom sa att dom skulle komma ut och kollar när dom hade vägarna förbi. Dagarna gick och veckor vi såg Mioa bilen åka förbi MÅÅÅNGA gånger, men inte in till oss inte. Så nu efter 3 månaders väntan tröttnade Jocke och åkte dit i dag och sa antingen vill vi ha pengarna tillbaka eller så vill vi ha en ny/annan soffa. Sagt och gjort nu ska vi få en ny soffa. Så underbart de ska bliii, dessutom är ju vår soffa full med spya från Klara. Känns härligt med en ny och fräsch soffa sen då.



Sit Down köp aldrig denna soffa!!



Nu ska jag bara hitta den perfekta soffan, vilket är jätte svårt och känns inte som vi kan lägga ut så himlans mycket mer pengar heller och dessutom när man har en liten i huset så känns de inte så aktuellt med en svin dyr soffa. Hittade så klart en men 38 690:- tänker inte jag lägga ut på en soffa. NO WAY!!! Men den är grymt snygg.



Vill ha en liknande soffa iaf med divan på båda håll antingen en i U modell eller en med divan och en böj på andra sidan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0