Today it´s Fredag

Japps i dag är de åter igen fredag, herregud vad veckorna går. Snart är de onsdag den 20 januari och Klara blir 4 mån och det är 1 vecka till jag blir fyller 21. På onsdag är de gröt dags för Klara också, hihi vi ska börja med smakisar :) Vi har ju redan börjat med lite banan fick lite idag, men de mesta kom ut, hon hajjar ju inte det där hur man ska göra när man får in de i munnen så vart banan runt hela henne kändes som tur att hon hade bara blöja på sig :) Men hon gillade de iaf verkade det som.



Idag igen har vi vart in till staden. Eftersom Jocke glömde köpa byggskum igår, och sen var vi på ÖB för dom hade burkmat till Klara för 5 kr st de var ju inga från 4 mån men de fanns från 5-6 mån och 8 mån. Datumet går ju inte ut för än februari 2011 så köpte 6 st burkar. Hittade även lite andra små plock där, lite konservburkar med musslor. Var ner på stan en sväng jambo macka var de som gällde och en sväng på Claes Olsson också, hittade en svart liten FM-radio som vi har i köket nu. Har saknat en radio och nu ahr vi äntligen en har bara tagit oss 1½ år att köpa en :) Sen beslöt vi oss att de skulle bli taco till middag ikväll, så var in på hemköp och handlade lite grejer till de, och 2 burkar mat till Klara en blåbärspuré och en morotspuré från 4 mån. Egentligen kan man ju göra själv också ska börja göra de sen när hon börjar äta riktigt känns som de blir mycket pengar annars att lägga ut på matburkar, dom kostar ju litegranna. vist 8 kr kan man tycka inte är så mycket men dom ska ju äta 3 ggr om dagen och så ska de vara mellis också mellan måltiderna och välling ch blöjor så de blir lite pengar. Är ju bättre om man kan sätta undan de pengarna på hennes konto istället.

Nu ligger stumpan och sover tror jag iaf. Hon slocknade vid 19.00 först och vaknade 19.23 för hon hann inte äta något innan hon somnade så visste att hon skulle vakna och vara hungrig ganska snart efter. Hon sov inte när jag gick därifrån för 5 min sedan men det är då tyst, hon gnällde lite när jag satt där. Såg att hon var jätte trött så gick därifrån.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0